Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: explanation: opatrný storm
každý má pud sebezáchovy ... úplně každý (pokud je při plném a normálním vědomí). Někdo má hranici posunutou do plusu, někdo do mínusu, ale každý ji má. Ti co tvrdí, že ne, tak se nedostali do situace, kdy by byl tento pud skutečně aktivován. -
« Re: explanation: opatrný storm
nezaviněná shoda okolností neexistuje ... jen shoda okolností ... ano, byla to shoda okolností. Výjezd z vesnice, přehledný průměrně, pod drivem bike, razantní akcelerace, z polní cesty za keříky "pilot" postarší sierry, tmavá folie na oknech, drive měl slunce v zádech, zaklapnutí plynu, krátké ostré přibrždění, víc nešlo ... náraz, odlet do nedalekého lesa, příjezdy sanitky ... víc si nepamatuju. ... resuscitace, noha, pár obratlů, trocha vnitřních zranění, ... hodně času na přemýšlení. Nepříjemná, ale podstatná zkušenost. Dává možnost nahlédnout na hranici. Tunel ani světlo si nevybavuji. :-) -
« Mumlání
Asi se na stránce vyskytly chyby nejen u mě. Udělám ekonomickou odbočku: četla jsem v LN nějakou hitparádu top one 100 čekých podniků podle zisku (ne obratu, zisku). Mnoho hitmakerů mě překvapilo! Docela i hodně! Asi k hledání souvislostí přistupuju moc logicky, nebo moc amatérsky, nebo obojí!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!