Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: explanation: rekonstrukce
když je správný nástroj, tak jde rychle všechno :-). Jistě znáš základní moudro: co nejde silou, jde ještě větší silou, případně: když se věc nedaří je třeba vzít větší kladivo. Montéři se tím bohužel/bohudík (teď fakt nevím co je lepší) řídí :-)) -
Když jsem stála v Lešanech u zapadlýho Expa a kousala si nehty a polykala na prázdno nadávala si do , tak mi dobří lidé řekli: "Neboj, technika nakonec vždycky zvítězí." Takže ti věřím! Když to nejde silou, půjde to větší. Žádný sraní s tím. navíc to budu koordinovat jen dálkově, takže to neuvidím, ergo z toho nebudu mdlejt. -
ala GPS: používám Emap. Hlavně z důvodu absolutní univerzálnosti (resp možnost připevnění na bike). V Čechách nic moc zábavné, ale za hranicemi velká zábava. Provedl zkoušku zajímavé vlastnosti: navigace do nejbližšího pointu of interest. Ve Vídni (na okraji) zapnul navigaci do nejbližší kvalitní rybí restaurace. Přístroj se nemýlil a za 40 minut drive s družinou zastavil před Kervansarai. Což bylo očekáváno. -
« Re: explanation: GPS
No, já jsem to zkoumala jen hodně zběžně. Kdyb hlouběji, neudržela bych se. Proto jsem záměrně s Driveem problematiku "GPS - Which?" zatím neřešila, až co zaplatím DPZ v bytě a vzpamatuju se z toho. Protože blbeček a hračička, chce samozřejmě barevnej, s mapkama. -
« Re: explanation: opatrný storm
výborná interpretace! Přesná! Jen executiva tohoto pudu někdy pokulhává,... ale pak to (v tom lepším případě) vyřeší trocha titanu do páteře. Má to i své výhody: ty tři brtla prostě nebolej a je technicky nemožné si vyhodit inkriminované plotýnky :-))).... vždycky se snažím vidět to pozitivní. -
« Re: explanation: opatrný storm
To já vím, Drive, že ho má každej. Víš, jak s tím některý lidi ale oslňujou druhý, že ho nemaj, ne. Pud sebezáchovy...je podle mýho takový akcelerovaný analytický myšlení, co se aktivuje v mezních situacích. A všechny ty šestý smysly taky. Akorát je to tak rychlý, že se to nedá promítnout a převést do posloupnosti mylšnkovejch pochodů...proto se tomu říká pud, instinkt a smysl..a dělá kol toho věda.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!