Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:03

« Re: explanation: rekonstrukce

Statik tedy bude. Další, co bude, protože to je typický, že jen co to budu mít za sebou a poplazím se domů, bude na mě spodní sousedka číhat s válečkem na nudle a jen co strčím nos do dveří, začně ječet, že jsem jí vytopila. Poběžím domů a zjistím (jako již tolikrát) že nikoliv já sousedku pode mnou, ale mě sousedka nade mnou. A to tak mocně, že přes dvě patra. Ještě že jsem zapřisáhlý optimista a vím, že se tomu sice bezmocně, ale zato notně nasměju.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:00

otec - společník ???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  00:00

« Re: explanation: opatrný storm - pudy

jak pokračuje přestavba? Kolika místností se vlastně týká rekonstrukce? To, že jsi přežila Hobby markety jsem si všimnul :-)), ale otázka zní: byla mise úspěšná?
  • « 00 Reagovat !

foto

Když se do toho namotaj stroje, tak to musí logicky pokulhávat. S tím se asi nepočítalo. Je to stavěný na mezní situace člověk-člověk, člvoěk-zvíře. Rozumím tomu dobře, že máš titanovou injektáž v páteři?
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: explanation: opatrný storm

..."brtla" = obratle...hmm
  • « 00 Reagovat !

foto

Drive, ten má paměť jako slon :-) Hobby markety jsem přežila tak, že jsem tam prostě nešla! Byla by to Vražda-Smrt-Zabití!
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: explanation: opatrný storm - brtla

To se mi mimořádně podařilo pojmout, že to znamená obratle, co mi uniklo, že to byl překlep! Domnívala jsem se, že to je motorkářský výraz ze sekce "Zranění"
  • « 00 Reagovat !

foto

rozumíš tomu naprosto správně :-)) ... vidět to na mě ale není. Jen na letišti se jim moc nelíbím :-))). Často přemýšlím nad tím, kdy se ta dimenzace posune. Stroje jsou tu už poměrně dlouho, ale dimenzace se pořád nelepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

Ani nevíš, jak mě hřeje Tvůj zdvořilý zájem o tuto nechutnost, která mě čeká. Všichni kamarádi si začali nějak houfně brát dovolený, jen co jsem jim to oznámila :-))...myslím, že se o rekonsturkci ještě ledacos dozvíš, protože jsem otho tak nějak plná. Jdou z toho na mě mdloby. Týký se takřka celýho 130m2 bytu. Kromě mojí cely, na tu mi už nezbydou peníze, haha. A bratrovy cely, do ní bych je nevrazila tak jako tak. Bude zahrnovat asi pět set řemesel a výživné položky typu vytrhání podlahy v kuchyni a kladení nové.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: explanation: opatrný storm - brtla

motorkáři (ostatně jako všichni) se snaží tuto sekci moc neprozkoumávat :-) ... výrazy se v této sekci neliší od těch "normálních" :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

Nemyslím, že se posune...too late. Už je to přeskočený, to období, kdy se to mělo dovvyvinout na model člověk-stroj. Teď se to bude odehrávat zase na jiný úrovni. A lidstvo bude opět pokulhávat, zdegenerovaný.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: explanation: titanový muž

Neber to jako posměch nebo necitelnost, ale ty moje muka obraznost...představuju si Tě, vzpřímen jako svíce, kráčí titanový Drive do VIP lounge...a píská. "kybrog, je to kyborg", prchá vyděšená stráž. Bolí Tě to? Třeba když se mění počasí nebo tak? (DAI...don´t answer if you ...)
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: explanation: úrazová sekce

Neprozkoumávají? Fakt ne? To není jako ofrouďáci, když si s planoucím zrakem sdělují, jak se naposledy překlopili na záda, zapadli, urvali poloosu? Pamatuješ si, jak jsem Ti říkala, že jsem měla tu bouračku? A že řídil kamarád - motorkář (to jsem ho tehdy ještě dlouho neznala, kdyby ano, nebyla bych mu poté svěřila na jedno odpoledne auto, na kterém napáchal větší škodu, než byla pořizovací cena)? Kdykoliv se s ním vidím, už z dálky na mě mává dokumentárními snímky své nejnovější dopravní nehody a nadšeně mi líčí detaily...Myslela jsem si, že motorkáři to mají podobný.
  • « 00 Reagovat !

foto

rovněž považuji upravy (jakékoli) obydlí za totální nechutnost :-)). Pár postřehů: vytrhávání podlahy: budeš překvapena jak to jde rychle, akorát se při tom nadělá slušnej brodel a sem tam se vytrhne i něco, co nemělo spatřit světlo světa (třeba podlahové topení) :-)). Chlapům by nikdo neměl zasahovat do jejich cel. Snahu neocení a jsou pak několik týdnů zmatení a vůbec neradi komunikují a vůbec. Několik let pak "pachatel" takového činu slýchá něco o věcech, které kdysi byly a niní již nejsou...atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

Starý hnusný stoletý dlaždice jdou vytrhat rychle? Já se děsím toho, co pod nima bude! V tomhle domě to tipuju na shnilý trámy, škváru, popel a sajrajt všeho druhu! Topení v podlaze tam rozhodně nebude...a mám děs to vylejt betonem, že se mi nová kuchyň octne na návštěvě u sousedů pod náma...pátrala jsem po lehčích nivelačních hmotách, ale kilo toho stojí tak asi litr (kilo stojí litr, hmmm), potřebuju sto kilo! Sama sobě nejlepším statikem, asi to risknu.
  • « 00 Reagovat !

foto

asi jsem se nepřesně vyjádřil... jasně, že se o tom mluví a líčí se detaily... pomáhá to, cizí zkušenost je vždycky levnější než vlastní. Nikdy se ale neklade otázka typu: "by mě zajímalo kolik lidí nedojede weekend.". Tento dotaz je nepřípustný. I ateista se pak pokřižuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

rozhodně této vzpupné, líné, útlocitné čeládce, jinak známé pod pojmy otec a bratr nehodlám do jejich cel zasahovat (teda otci musím, ten by ječel, že jsem na něm šetřila a nebylo by s ním k vydržení). Už takhle si kvůli tomu teď nemůžu koupit GPS! StreetPilot bude proměněn v nátěrové hmoty a podobné neatraktivní zboží.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: explanation: titanový muž

chlapa nic nebolí, akorát mu není vždycky nejlíp :-)))... teď vážně: bolí, někdy jako čert. Směle mohu předpovídat počasí. Skrz ještě jednu nehodu (nikoli na biku) jsem "opraven" na pěkné i na to horší počasí :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

Myslím, že ani jako takový zatím teoretický motorkář bych se této chyby v konverzaci nedopustila :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

pamatuju, hlavně, že to dopadlo dobře, mimochodem co to bylo za auto ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…