Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
forma důležitější obsahu ... povrchní, strašně povrchní a ignoranstký, ale nutný k prolezení. Nenáviděl jsem to, nenáviděl moc, zajímá mě obsah, hlavně obsah ... forma často nepodstatná. Ad tolik let, proč? co Tě k tomu, že tolik let? ... zajímá, protože scorpio to radši zkracoval a ... do Univer of Life ... v níž byl stejně už od nepaměti a "university" léta na tom nic neměnila ... a díky za to, že neměnila. -
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
Frankly...velmi málo mi školy přinesly. Vědomostí, znalostí, pohledu na svět, souvislostí. Žalostně málo, na to, kolik let tam. Když, tak výjimečně, že kantor byl tak dobrej, vzdělanej a lidskej, že člověku bylo blbý bejt před ním za ignoranta a donutil se myslet. Jinak techno a byro a jiný kracie...vše v intencích požadavků na doplomové práce - forma důležitější obsahu, tedy není důelžitý o čem, jak a co píšeš, ale jestli formát poznámkového aparátu odpovídá normě. -
« Re: Výchova Zongů v Čechách
:-) ad creative ... neboj, nejsem competitor :-) ... baví mě to, velký hobby ... hodnotit, přemýšlet, vymýšlet ... ale čistě soukromě, sem tam jim do toho i kecám, ale nejsem odborník a tak je to vždycky na nich, zodpovídaj si za to a koneckonců jsou za to placený :-) ... královsky. Řídím se jedním poznatkem: "když si myslíš, že už něčo umíš, tak přemýšlej víc ... zjistíš, že to není pravda! Uč se a poznávej a přemýšlej ... pak budeš dobrej! Pak to ucítíš!" ... zvážím, přemýšlím a přiznám si i jiným ... když to "necítím", tak se do toho neseru! -
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
Scorpio, dám do M, mám jich hafo, většinou dobré...z různých oborů. Ale zkreslené, bo holka, bo exotička z banánové republiky, bo stipendista, bo jagu! Jen z té nejlepší mě málem vylili druhej den. Další průser způsobený tím, co psala do M - jagu vtipy. Zejména v USA pro ně není mnoho pochopení!