Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: explanation: GPS
GPS: barevnej s mapkama je fajn. Emap mapkou(ama)vcelku dokáže uspokojit, barvou nikoli (barvný to prostě není a není). Zjisti si co stojí dodatečné podrobné mapky. Cena vcelku překvapí a nepotěší. Ale i v základu poskytují obě hračky mapu celého světa v celkem dostatečné podrobnosti. Mimochodem podrobná mapa ČR ještě není. Hrozný, jak se s tím flákaj! -
« Re: explanation: Oc
Ne :-), to já jen tak říkám, otec 2. Někdy se tak chová...zakazuje mi jezdit Lexem, kupovat si expo, nadává mi, když chodím pozdě spát a nebo si dám na promoční oznámení mozek nabarvenej na zeleno s nápisem "komu se nelení, tomu se zelení (co tomu řeknou lidi atp.) a tak...je to spletitý vztah dvou extravertních, dubovejch palic. Ale dost se uklidnil, v poslední době. Spíš se to otočilo. -
« Re: explanation: rekonstrukce
Statik tedy bude. Další, co bude, protože to je typický, že jen co to budu mít za sebou a poplazím se domů, bude na mě spodní sousedka číhat s válečkem na nudle a jen co strčím nos do dveří, začně ječet, že jsem jí vytopila. Poběžím domů a zjistím (jako již tolikrát) že nikoliv já sousedku pode mnou, ale mě sousedka nade mnou. A to tak mocně, že přes dvě patra. Ještě že jsem zapřisáhlý optimista a vím, že se tomu sice bezmocně, ale zato notně nasměju. -
« Re: explanation: rekonstrukce
Ani nevíš, jak mě hřeje Tvůj zdvořilý zájem o tuto nechutnost, která mě čeká. Všichni kamarádi si začali nějak houfně brát dovolený, jen co jsem jim to oznámila :-))...myslím, že se o rekonsturkci ještě ledacos dozvíš, protože jsem otho tak nějak plná. Jdou z toho na mě mdloby. Týký se takřka celýho 130m2 bytu. Kromě mojí cely, na tu mi už nezbydou peníze, haha. A bratrovy cely, do ní bych je nevrazila tak jako tak. Bude zahrnovat asi pět set řemesel a výživné položky typu vytrhání podlahy v kuchyni a kladení nové. -
« Re: explanation: titanový muž
Neber to jako posměch nebo necitelnost, ale ty moje muka obraznost...představuju si Tě, vzpřímen jako svíce, kráčí titanový Drive do VIP lounge...a píská. "kybrog, je to kyborg", prchá vyděšená stráž. Bolí Tě to? Třeba když se mění počasí nebo tak? (DAI...don´t answer if you ...) -
« Re: explanation: úrazová sekce
Neprozkoumávají? Fakt ne? To není jako ofrouďáci, když si s planoucím zrakem sdělují, jak se naposledy překlopili na záda, zapadli, urvali poloosu? Pamatuješ si, jak jsem Ti říkala, že jsem měla tu bouračku? A že řídil kamarád - motorkář (to jsem ho tehdy ještě dlouho neznala, kdyby ano, nebyla bych mu poté svěřila na jedno odpoledne auto, na kterém napáchal větší škodu, než byla pořizovací cena)? Kdykoliv se s ním vidím, už z dálky na mě mává dokumentárními snímky své nejnovější dopravní nehody a nadšeně mi líčí detaily...Myslela jsem si, že motorkáři to mají podobný.