Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: explanation: Oc
Ten vztah...stála jsem ho nejmíň deset let života. Když jsi vzpomenu, co jsem mu všechno napáchala, tak mě hamba fackuje... vylzela jsem na Malý Straně na střechu nad jejich bytem a on mě zapřisáhavl, ať tam nelezu, že se zabiju...a já jsem se mu posmívala, že je přizdisráč...a pak jsem tam seděla obkročmo na pětipatrovým baráku a brečela, že se bojím slézt, že se zabiju...hu. Ale on má kořínek. -
« Re: explanation: GPS
Dovedu si představit:-) V Berlíně ve škole jsem měla tu kamrádku notářku, už jsem Ti o ní říkala/psala...naučila mě rusky jako česky (neuměla žádnej jazyk, nezbylo než se naučit rusky, vynikám zejména v termínech jako "krajky", "podpatky" "kožešina", "kožich",
"krajkové prádlo" apod./ a strašně věcí o Rusku. Zbavila mě odporu k té zemi a vyvoala velký zájem o to, co se tam děje. A jak. A proč. -
« Re: explanation: GPS
GPS: barevnej s mapkama je fajn. Emap mapkou(ama)vcelku dokáže uspokojit, barvou nikoli (barvný to prostě není a není). Zjisti si co stojí dodatečné podrobné mapky. Cena vcelku překvapí a nepotěší. Ale i v základu poskytují obě hračky mapu celého světa v celkem dostatečné podrobnosti. Mimochodem podrobná mapa ČR ještě není. Hrozný, jak se s tím flákaj! -
« Re: explanation: Oc
Ne :-), to já jen tak říkám, otec 2. Někdy se tak chová...zakazuje mi jezdit Lexem, kupovat si expo, nadává mi, když chodím pozdě spát a nebo si dám na promoční oznámení mozek nabarvenej na zeleno s nápisem "komu se nelení, tomu se zelení (co tomu řeknou lidi atp.) a tak...je to spletitý vztah dvou extravertních, dubovejch palic. Ale dost se uklidnil, v poslední době. Spíš se to otočilo.