Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:44

« Re: explanation: GPS Russia

A jezdit po Moskau autem musí bejt taky docela chuť :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:44

« Re: explanation: Sleepy Gonzales

já mám infarkt každý ráno :-) ... vstávání je hrozná otrava ... ještě že ofrouďák nemůže zaspat ... motorkář už vůbec ne :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:41

GPS sice ne, ale zato je tam skvělý kšeft... resp dva: prodávat černý folie do oken a modrý majáky :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:41

« Re: vstávání ?

Apropo je fakt hrozný :-))) jak z harlekýnky...nějaký starý harlekýnky:-)) zejtra vstvám tak v sedm, nebo v půl osmý, nebo v osm, nebo v půl devátý :-))) jak se podaří. Chtěla bych v osm nejpozdějc. Mám výhodu, do roboty kousek, navíc zcela proti produ zácpy, já si jedu jako pán, ostatní si protrpujou nábřeží.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:38

« Re: explanation: Sleepy Gonzales

Já jsem bohužel zcela čilá. neříkám, že podávám nějaký velký výkony, to ne...ale bdím a bdím a bdím...takže si budu do čtyř číst a ráno bude zase infarkt.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:37

« vstávání ?

...apropo (hrozný slovo!) v kolik vstáváš ? ...jsi docela noční ptáče :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:36

"...Ono je to v podstatě jedno" další typisch drivisch. Skvělý, fakt. Mimochodem - nesmí se tam vozit GPS, skrze špionáž, slyšela jsem.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:35

« Re: explanation: Oc

... k tomu se ještě vrátím :-)) ... nějak se mi rozpadá spojení mezi hlavou a klávesnicí. ...hlásí se konečná :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:33

« Re: explanation: GPS

bohužel běžným smrtelníkům není souzeno pochopit jak a proc ... v Rusku :-)), ale ono je to v podstatě jedno :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:33

Ten vztah...stála jsem ho nejmíň deset let života. Když jsi vzpomenu, co jsem mu všechno napáchala, tak mě hamba fackuje... vylzela jsem na Malý Straně na střechu nad jejich bytem a on mě zapřisáhavl, ať tam nelezu, že se zabiju...a já jsem se mu posmívala, že je přizdisráč...a pak jsem tam seděla obkročmo na pětipatrovým baráku a brečela, že se bojím slézt, že se zabiju...hu. Ale on má kořínek.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:29

Dovedu si představit:-) V Berlíně ve škole jsem měla tu kamrádku notářku, už jsem Ti o ní říkala/psala...naučila mě rusky jako česky (neuměla žádnej jazyk, nezbylo než se naučit rusky, vynikám zejména v termínech jako "krajky", "podpatky" "kožešina", "kožich",
    "krajkové prádlo" apod./ a strašně věcí o Rusku. Zbavila mě odporu k té zemi a vyvoala velký zájem o to, co se tam děje. A jak. A proč.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:26

ten vztah :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:24

absolutní mistři v umění jednoho slova jsou rusové. Příklad: na adresu "obtížných" médií vzkázal Lužkov: "chvatilos". Co nastalo dál asi nemá smysl zmiňovat :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:24

Po pravdě řečeno jsem se tomu, co to umí, věnovala skutečně zběžně. Zajímal mě zatím především ten hračičkovský aspekt - displej, vzhled map, jak to bude ladit s interiérem Expa a podobné podružnosti :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:21

Ryzí zážitek? Ten vztah, nebo to, co ho otočilo? Ryzí zážitek je to pro ty, kdo u toho jsou - jsme strašný, exaltovaný komische zwei... Otočil ho věk (můj i jeho) a taková ta nutná po letech bitka, kdy se děti vymezují vůči rodičům.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:20

schopnosti gps jsou překvapivý, ale to co od toho čekáš splní právě až ty doplňkový mapy. Šipečku to ale umí i v základu (dokonce s překvapivým zoomem).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:17

"cena překvapí a nepotěší" typisch Drivisch formulace:-))) Velmi zábavné!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:16

« Re: explanation: bikers reflection

tak jsem to nemyslel :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:16

Mělo to bejt v lednu!!!! Navíc to, co si představuju já, určitě není vůbec! (Musí to bejt podrobná mapa s názvama ulic a různými pamětihodnostmi, která bude mít pohyblivou, posuvající se špičičku, což budu já, teda Expo. Však to znám z filmu).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:15

:-))) ... prostě ryzí zážitek ? ... nejspíš ano!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…