Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  11:30

« Re: sleeping

Velmi - velmi!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:59

« Re: explanation: titanový muž II.

drive se vyžívá ve skiing und snowboarding ... ale nebaví jezdit tudy co všichni (většina). Extrémní svahy, opojný pocit rychlosti a nebezpečí, ... jinak to nemá drive :-). Mlha je mírnou překážkou ... rolba pak větší :-). Výsledek ... ruka v gipsu. Výhoda: když bolí obratle ... bude hnusně (tak do 24 hod), když bolí noha a ruka ... bude hezky. Málokdy se to plete :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:39

« Re: vstávání ?

to jsou šoková slova druhého řádu... pro účinek musejí projít mozgom ... pak se dostaví lehké mrazení... (u mě u dvou z uvedených termínů :-) ). Včera už ale nepomáhaly ani slova prvního řádu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:35

« Re: explanation: Oc

klasický motorkářský termín: ...kdo nejede kládu, nedře slidery o asfalt, nebrousí stupačky je přizdisráč :-)... mimochodem s tím "horolezectvím" po střechách je to podobné :-)) ... zbožňuju výšky!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:28

« Re: vstávání ? - robota

...proti proudu zácpy :-)) ...protrpujou nábřeží :-)) ...ostatní Tě musí proklínat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:25

« Re: explanation: GPS Russia

:-)) Kam se na Moscau hrabe Miláno či Neapol! V ulicích panuje totální anarchie. Semafory nikoho nezajímaj, jednosměrky nikoho nezajímaj, stopka je pro smích, jezdí se po chodníku (regulérně - celým autem a slušnou rychlostí, lidi, ženy s kočárkama, atd... všichni jsou natlačeni na zeď). Nikdo to neřeší. Policie už vůbec ne. Systém pokut a postihů nemá pravidla. ...vlastně má: chce to mít jednodolarovky a malé rublové bankovky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:54

Díky i Tobě, as usually ... velmi, velmi příjemné!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:52

Šoková slova nepomohla! Se mi nechcééé! Ale Tě musím nechat, to se nedá nic dělat! Ok, tak brou noc a see U tmrrw, jak řekli, tak udělali. Únosný vstávání! A díky za seanci. Těším.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:49

Cévkování. Řízek s marmeládou. Rektoskopie. Paní ředitelová. Terminál odmítá vaši kartu. Ahojek-papánek-víkendík. Litujeme, nepostupujete do druhého kola. Program provedl neplatnou operaci a všechna data budou ztracena.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:48

« sleeping

...have a nice night! See U soon (cca 12,30 tomorrow - online ?)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:47

Rychle vyhrabu nějaká šoková slova!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:46

« Re: explanation: Sleepy Gonzales

:-)) Jako slon.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:45

... slovo použito jako šokový aktivátor mozku ... nepomohlo :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:44

A jezdit po Moskau autem musí bejt taky docela chuť :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:44

já mám infarkt každý ráno :-) ... vstávání je hrozná otrava ... ještě že ofrouďák nemůže zaspat ... motorkář už vůbec ne :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:41

GPS sice ne, ale zato je tam skvělý kšeft... resp dva: prodávat černý folie do oken a modrý majáky :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:41

Apropo je fakt hrozný :-))) jak z harlekýnky...nějaký starý harlekýnky:-)) zejtra vstvám tak v sedm, nebo v půl osmý, nebo v osm, nebo v půl devátý :-))) jak se podaří. Chtěla bych v osm nejpozdějc. Mám výhodu, do roboty kousek, navíc zcela proti produ zácpy, já si jedu jako pán, ostatní si protrpujou nábřeží.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:38

Já jsem bohužel zcela čilá. neříkám, že podávám nějaký velký výkony, to ne...ale bdím a bdím a bdím...takže si budu do čtyř číst a ráno bude zase infarkt.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:37

« vstávání ?

...apropo (hrozný slovo!) v kolik vstáváš ? ...jsi docela noční ptáče :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  01:36

"...Ono je to v podstatě jedno" další typisch drivisch. Skvělý, fakt. Mimochodem - nesmí se tam vozit GPS, skrze špionáž, slyšela jsem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…