Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: explanation: titanový Yetti - sport
Je to především sport motoristický...šach (ten mě baví mozkově, ale jinak mě točí, protože je děsně pomalej, nesnáším, jak to těm lidem dlouho trvá)...jízda na Čokotatrance (mizerně, neesteticky, ale s láskou)...šipky...(kdysi dobře, nyní již vyšla ze cviku)...střelba (odmalička ze záhadných důvodů vynikala)...šerm (už dávno ne, nemůže, zničila si ruku na kánoi)...kánoi (dtto)...a především koupání! (ne plavání, ale koupání. Ve vodě dokážu trávit čas až do naleptání pokožky). Nejsem moc sportovní typ. Radši kuju různé čertoviny. -
« Re: vstávání ? - robota - Stau
Ano, toto reflexivní uvažování má u mě zpravidla podobu zamyšlení, rozhlédnutí a samomluvnou větu v rozvážném tempu: "Hmmm, dneska asi nebudu respektovat jednosměrný provoz". Důlžitý je ingorovat sprostý posuňky a ječení "ty krávo blbá" -
« Re: vstávání ? - robota - Stau
Ne klasicky po kolejích, jako objíždět zácpu, to dělám opravdu, opravdu vyjímečně, snažím se nebejt prase. Po kolejích jako půl autem - čistě z raosti z toho prostoru, že si jako můžu vybrat. Ad one way zkratky: A ty * čím dál tím víc zkratek měněj na one way! My taxikáři zuříme.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!