Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:33

« Re: dissipation

Aha, myslela jsem, že je napadli za všechno, židozednářstvím počínaje a ufonstvím konče, jen za tohle ne. Uniklo.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:32

« Re: explanation: shooting - how much

upadlou motorku Ti vždycky někdo zvedne. Ale zase ty posunky pak většinou následujou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:31

« Re: vstávání ? - My z Frydku podruhé

Já jsem si jí chtěla dát pryč, ale na druhou stranu mi to připadá jako správná šéfárna. Jsem buranem všude - i v Český Lípě, to se mi líbí. Navíc mě to docela baví, jak mnou ty lidi okázale pohrdaj, je zábavné pozorovat, jak se čertí.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:28

« Re: explanation: titanový Yetti - sport

Nevím, jestli je koupání sport, ale když vlezu do bazénu, tak to vypadá, že se tam točej Čelisti III...neuplavu ani metr, ale vyblbnu se do haleluja. Kanoe - bohužel nic dramatickýho, drivovskýho. Prostě jsem jako dítě jezdila na kánoi, nedělalo mi to dobře na ruku, nechtěla jsem toho nechat, tak jsem si trochu zničila rameno, jezdila jsem takový ty strašný silový věci, rovnou vodu. Spousta hezkých vzpomínek...měla jsem zelené období, oči jsem si malovala i k plavkám, a to jako když bouchnou kamna, seděla jsem u ohňů a drnkala na kytaru a pěla teskné písně a byla tak romantická, že z toho trnuly zuby.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:27

napadl, ale bez úspěchu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:26

« Re: vstávání ? - posunčina

věřím, změň si spz.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:22

Huuu...úplně na mě sahá taková mrazivá haxna...ale příjemně mrazivá haxna. Víš, co to bude za řev, jestli si koupím někdy motorku? Otec 2 bude mít celou sérii arytmií. Asi Tě pak budu muset povolat, abys mu to objasnil! No, já si jí ale asi nekoupím, co bych s tím dělala, kdyby mi to upadlo? Nikdy bych to nezvedla.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:21

střelba AA+ :-) ...moc baví. Koupání je taky sport ? ... asi jo... když může být sportem saunování, tak proč ne. ... zničila ruku na kanoi ... tak se pochlub, jak byla šikovná (DAI)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:19

« Re: vstávání ? - posunčina

Chá, to si nedovedeš představit, co ty chlapy ale dělaj, když viděj mě! Jsou úplně hysterický! Zvlášť ty ve felishitách! Ještě ke všemu ta značka, severní Morava není v Praze z nejoblíbeněšjích regionů a ženská v Expu z Frýdku - druhdy na mě řvou, že když jsem si to vyšukala (sorry, citace), tak že jsem si měla vyšukat i šoféra. Stavím se hluchou. Děsně mi to dávaj sežrat, nikdo mě nechce pouštět a podobně. Nakonec musej - Expo větší Felicie.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:17

krutě rychle to znamená točit to do bezvědomí... ne :-). Prostě na hraně, bez rezerv ...to se nedá popsat. Někdy je limitem 80, někdy 280...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:12

« Re: vstávání ? - robota - Stau

:-))) ignorovat tyto posunky se mi daří velmi dobře :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:11

Drivee, jak to, že nikdy nikdo nenapad maličkého měkkého z toho, že celej ten jejich geniální nápad je normálně sprostě vojetej Mac?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:10

Kolik to asi tak znamená, krutě rychle?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:09

Je to především sport motoristický...šach (ten mě baví mozkově, ale jinak mě točí, protože je děsně pomalej, nesnáším, jak to těm lidem dlouho trvá)...jízda na Čokotatrance (mizerně, neesteticky, ale s láskou)...šipky...(kdysi dobře, nyní již vyšla ze cviku)...střelba (odmalička ze záhadných důvodů vynikala)...šerm (už dávno ne, nemůže, zničila si ruku na kánoi)...kánoi (dtto)...a především koupání! (ne plavání, ale koupání. Ve vodě dokážu trávit čas až do naleptání pokožky). Nejsem moc sportovní typ. Radši kuju různé čertoviny.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:06

« Re: explanation: shooting

jako že krutě rychle
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:05

...microsoft je nejbohatší firmou na světe, protože dotáhli k dokonalosti význam rčení: ...za chyby se platí. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:03

« Re: explanation: shooting

střelba - jakože rychle?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:02

« Re: vstávání ? - robota - Stau

Ano, toto reflexivní uvažování má u mě zpravidla podobu zamyšlení, rozhlédnutí a samomluvnou větu v rozvážném tempu: "Hmmm, dneska asi nebudu respektovat jednosměrný provoz". Důlžitý je ingorovat sprostý posuňky a ječení "ty krávo blbá"
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:00

« Re: explanation: titanový Yetti

do žiletky II to mělo dost daleko... naštěstí! Které sporty pro Jagu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  11:59

Zatím se mi neztratilo...přesto Billovy nepodarky pořád v liště hlásí, že se na stránce vyskytly chyby. Opakuji: na to tu není nikdo zvědavej, na ňáky chyby!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…