Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: explanation: titanový Yetti - sport
A teď bych chtěla začít jezdit off-the-road závody. Pokouším se mermomocnit různé lidi, je to dost náročný finančně i jinak, uvidím, jestli se mi podaří. Vlastně - s tím jsem si kupovala Expo, že to chci jezdit. Ale byla jsem tak naivní, že jsem se domnívala, že to budu moct jezdit s ním :-) -
« Re: vstávání ? - My z Frydku podruhé
No, proto si tu značku asi nechám. navíc začíná na F, moje oblíbené písmeno. Žádná jiná značka naezačíná na F, myslím. A ješetě mám v plánu takový žertík - jak moc je trestný předělat si značku? I když, vždycky můžu říct, že to udělal někdo za mými zády a já si toho nevšimla. -
« Re: staff
Mohla bych doslova opakovat Tvá slova! Taky lezou, taky ptaj na blbosti, taky grrrr. Ze strategických důvodů ěT pak musím nechat levitovat v liště, už tak dost na tom, že vždycky na vteřinu zachytěj můj potutelnej úsměv, než přeladím:-))) Akortá ICQ nepoužívám, mejl výhradně soukromě, pracovní přesměrovávám na pracovníky - mejly děsně zdržujou od práce - a od zábavy též :-))) -
« Re: vstávání ? - My z Frydku podruhé
Já jsem si jí chtěla dát pryč, ale na druhou stranu mi to připadá jako správná šéfárna. Jsem buranem všude - i v Český Lípě, to se mi líbí. Navíc mě to docela baví, jak mnou ty lidi okázale pohrdaj, je zábavné pozorovat, jak se čertí. -
« Re: explanation: titanový Yetti - sport
Nevím, jestli je koupání sport, ale když vlezu do bazénu, tak to vypadá, že se tam točej Čelisti III...neuplavu ani metr, ale vyblbnu se do haleluja. Kanoe - bohužel nic dramatickýho, drivovskýho. Prostě jsem jako dítě jezdila na kánoi, nedělalo mi to dobře na ruku, nechtěla jsem toho nechat, tak jsem si trochu zničila rameno, jezdila jsem takový ty strašný silový věci, rovnou vodu. Spousta hezkých vzpomínek...měla jsem zelené období, oči jsem si malovala i k plavkám, a to jako když bouchnou kamna, seděla jsem u ohňů a drnkala na kytaru a pěla teskné písně a byla tak romantická, že z toho trnuly zuby. -
« Re: explanation: shooting - how much
Huuu...úplně na mě sahá taková mrazivá haxna...ale příjemně mrazivá haxna. Víš, co to bude za řev, jestli si koupím někdy motorku? Otec 2 bude mít celou sérii arytmií. Asi Tě pak budu muset povolat, abys mu to objasnil! No, já si jí ale asi nekoupím, co bych s tím dělala, kdyby mi to upadlo? Nikdy bych to nezvedla. -
« Re: vstávání ? - posunčina
Chá, to si nedovedeš představit, co ty chlapy ale dělaj, když viděj mě! Jsou úplně hysterický! Zvlášť ty ve felishitách! Ještě ke všemu ta značka, severní Morava není v Praze z nejoblíbeněšjích regionů a ženská v Expu z Frýdku - druhdy na mě řvou, že když jsem si to vyšukala (sorry, citace), tak že jsem si měla vyšukat i šoféra. Stavím se hluchou. Děsně mi to dávaj sežrat, nikdo mě nechce pouštět a podobně. Nakonec musej - Expo větší Felicie.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!