Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:16

« Re: vstávání ? - My z Frydku podruhé

as you :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:16

« Re: explanation: titanový Yetti - sport

netolerantní chasník ... gun!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:14

« Re: staff

aha. Zase ten problém s nedostatečně vyspělím staffem. Vyvěsil jsem, při záchvatu chvilkové naivity, na dveře plán audiencí ... fakt ostudná naivita. Výsledek? Počet "neodkladných" návštěv se zdvojnásobil :-))) ... takže je lepší to neřešit a být stručný.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:13

Nebyl nadšen. Byl protivnej, arogantní a tak okázale otrávenej, že musí jet se ženskou, že se choval ještě víc idiotsky, než mu bylo zjevně vlastní. Říkal věty typu "Proboha, máte aspoň papíry", oslovoval mě "ženská" a podobně.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:10

musel tušit. je bystrý jako lasička :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:09

Mám office vlastní....nehnusnější, nejtemnější kobku z celýho Hotelu Protěž. Proč? Aby se drahouškům lépe pracovalo, aby měli více světla a prostoru, proto dobrovolně úpím ve sloji! Samostatná cela přesto nepomáhá. Proč? Jednak musím mít po estébácku otevřený dveře, jinak jde morálka dolů, jednak, jak sám dobře znáš, sem furt někdo leze, grrr.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:08

musel být nadšen!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:06

tušil
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:06

mladý staff je zvláštní... jeden by řekl, že už se naučili žít v současném světě. Mladý staff mě někdy zaskočí až přivede do rozpaků...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:03

řešil by office pro "one-woman" show :-) ...chápu. Někdy je komunikace těžká a vedoucí pracovníci musí jít příkladem ! Lid sídlištní ... to je krásný spojení !
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:02

V off-the-road centru v Kyjích. Voči na vrch hlavy. komisař, co jel se mnou v autě, měl na mě takový kecy, že se mi zatmělo před očima a trvala jsem na tom, že to navíc jako bonus pojedu i na rychlost.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  13:00

F mám taky ve jménu. FFFFFotr dokonce víckrát.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:58

No, na liště, aby neviděli, že chatuju, zatímco je buzeruju, aby makali, že jejich kapitalist nekrade:-)) Vedoucí vedoucích má spíše formální obrysy, takřka se tu nevyskytuje a přijde-li, jde si se mnou domluvit pivo nebo aby zaskočil do mé ordinace. Staff takdy je tak přecitlivělej a hysterickej a sídlištní, že udržovat to nějak v morálce vyžaduje nemalé úsilí. Dobře vědj, že pracuju o hodně ví než oni, ale stejně si nemůžu dovolit, aby mě viděli, jak se flákám na chatu. není to moc taktický. Všeho se hned chytěj. Některý věci jim nedocházej. Jsou mladí, ale duchem hluboko v normalizaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:57

GRATULUJI !!! ...kde jsi to jela ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:57

F...zvláštní vztah k F... první písmeno v příjmení :-). SPZ přehnutá v půli, případně přelepená různými samolepkami (nejčastěji "Z" nebo maximální povolenou rychlostí v různých numerických hodnotách (range: 10 km/h - 300 km/h).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:52

Teď tomu tak trochu nerozumím: ... proč na liště ?
    ad 1) na blbosti se ptá i vedoucí vedoucích ? nebo ad 2) staff není sto akceptovat zábavu své vedoucí, následkem čehož polevuje v aktivitách (pracovních smozřejmě) s negativním dopadem na výsledky fotografického kroužku. (DAI)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:52

Trial, jasně že trial. To mě bere. Ten maratón je myslím jen taková legrace. torchu drahá, pravda, ale spíš symbolická věc. Trial jsem zkusila poprvé za volantem Off-roudu, na divokou kartu nějakého doborděje. Třetí ze 30! Pýchou jsem umírala.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:48

F? já nevím, je to takový podivný písmeno. Zvláštně zní. Hezky se píše. Málo používá. Antiradar? Snad chápu, nevím. Já si chci FMN předělat na Fond národního majetku.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:47

... všimnul jsem si ... Patrol, ARO, Defender. Mě ty maratóny moc nebavěj ... takhle trial, to je něco jinýho.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:45

"F" ... proč zrovna F ??? ... je to přestupek, motorkáři to dělají poměrně často, tzv antiradarová úprava.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…