Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: explanation: titanový Yetti - sport
Nebyl nadšen. Byl protivnej, arogantní a tak okázale otrávenej, že musí jet se ženskou, že se choval ještě víc idiotsky, než mu bylo zjevně vlastní. Říkal věty typu "Proboha, máte aspoň papíry", oslovoval mě "ženská" a podobně. -
« Re: staff
Mám office vlastní....nehnusnější, nejtemnější kobku z celýho Hotelu Protěž. Proč? Aby se drahouškům lépe pracovalo, aby měli více světla a prostoru, proto dobrovolně úpím ve sloji! Samostatná cela přesto nepomáhá. Proč? Jednak musím mít po estébácku otevřený dveře, jinak jde morálka dolů, jednak, jak sám dobře znáš, sem furt někdo leze, grrr. -
« Re: staff
No, na liště, aby neviděli, že chatuju, zatímco je buzeruju, aby makali, že jejich kapitalist nekrade:-)) Vedoucí vedoucích má spíše formální obrysy, takřka se tu nevyskytuje a přijde-li, jde si se mnou domluvit pivo nebo aby zaskočil do mé ordinace. Staff takdy je tak přecitlivělej a hysterickej a sídlištní, že udržovat to nějak v morálce vyžaduje nemalé úsilí. Dobře vědj, že pracuju o hodně ví než oni, ale stejně si nemůžu dovolit, aby mě viděli, jak se flákám na chatu. není to moc taktický. Všeho se hned chytěj. Některý věci jim nedocházej. Jsou mladí, ale duchem hluboko v normalizaci. -
« Re: staff
Teď tomu tak trochu nerozumím: ... proč na liště ?
ad 1) na blbosti se ptá i vedoucí vedoucích ? nebo ad 2) staff není sto akceptovat zábavu své vedoucí, následkem čehož polevuje v aktivitách (pracovních smozřejmě) s negativním dopadem na výsledky fotografického kroužku. (DAI) -
« Re: explanation: titanový Yetti - sport
Trial, jasně že trial. To mě bere. Ten maratón je myslím jen taková legrace. torchu drahá, pravda, ale spíš symbolická věc. Trial jsem zkusila poprvé za volantem Off-roudu, na divokou kartu nějakého doborděje. Třetí ze 30! Pýchou jsem umírala.