Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: staff - Protěž
Architektura moderní je i moje. Jsem dalo by se říct až úchyl. Znám všechny funkcionalistický domy včetně jejich historie (většinou smutné), architektů i stavebníků. Jezdím se na ně koukat. A pak hořce plakám, když tam dementní majitelé cpou plastový okna. -
« Re: staff - Protěž
Jestli jsi už dlouho nezvracel a rád bys, Hotel Protěž je to pravé místo pro Tvou úlevu! Raumplan spočívá v obří, temné schodištní šachtě. Na čelní stěne nejsou takřka žádná okna. Nikde nejsou takřka žádná okna. nebyla na ně místo, nebyl by kam dát beton! Šmrncovní obklad z kachlí v hovnovém odstínu do výše prvního patra, ve stejné dráždivé barvě i plot a doplňky. Okna už ne, to jsem si vyječela. -
« Re: staff - Protěž
Říkám tomu Hotel Protěž, abych si ulevila. Dva roky jsem hučela do otce 2, aby dům, ne drahý nájem. Když našel tohle, málem jsem se rozplakala. Teda moje vášeň, architektura, utržila ránu na solar plexus. Popsala bych to asi takhle: Vila, kterou si v roce asi tak 1985 postavil nejbohatší řezník v Praze. Nebo zelinář. Megalomanskej, nevkusnej, betonovej přelud. Připomíná mi ty hotely ROH na horách. -
« Re: staff
Mladý staff mě překvapí vždycky ve chvíli, když zrovna rozmítám o tom, že mě už nic nemůže překvapit. nechci generalizovat, ale budu: Mají strašný ambice. Mají strašný nároky. Mají strašně megalomanský představy o tom jak má vypadat jejich život. Soustředěj se na toužení a chtění. A většinou jsou pro ty svoje matérie ochotný udělat žalostně málo. V půl šestý baťůžky na záda a hurá na bus. Nezapomenou se ale kysele podívat na Tvoje auto. Grrrr. -
« Re: explanation: titanový Yetti - sport
Nebyl nadšen. Byl protivnej, arogantní a tak okázale otrávenej, že musí jet se ženskou, že se choval ještě víc idiotsky, než mu bylo zjevně vlastní. Říkal věty typu "Proboha, máte aspoň papíry", oslovoval mě "ženská" a podobně. -
« Re: staff
Mám office vlastní....nehnusnější, nejtemnější kobku z celýho Hotelu Protěž. Proč? Aby se drahouškům lépe pracovalo, aby měli více světla a prostoru, proto dobrovolně úpím ve sloji! Samostatná cela přesto nepomáhá. Proč? Jednak musím mít po estébácku otevřený dveře, jinak jde morálka dolů, jednak, jak sám dobře znáš, sem furt někdo leze, grrr.