Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: staff - Protěž - funkcio
Brno má těch kousků celou škálu! Viděl jsi, co udělali s milovaným hotelem Avion? Nějakej bordelohernoklub, ověšenej nechutnostma, dávala bych za to pět let natvrdo. Je-li zájem, stačí udat polohu, nebo jméno architekta nebo nějaký vodítko! Na stole mám před sebou poslední úlovek do sbírky, výpravnou publikaci "O nové Brno" - brněnská architekura 1919 - 1939, Vydalo Muzeum města Brna, 2000, náklad 1 500ks. Nádherná knížka. -
« Re: break
"chodit po kanclech a lépe a efektivněji komunikovat s ostatními" - máme už nějakou ikonku pro "se poseru smíchy"? Fakt jak haranti. Opět se utvrzuju v přesvědčení, že VŠUDE je to stejný. kolik generací ještě budou mít lidi v žilách slovo "nafasovat" - hustší než krev? -
« Re: break
"chodit po kanclech a lépe a efktivněji komunikovat s ostatními" - máme už nějakou ikonku pro "se poseru smíchy"? Fakt jak haranti. Opět se utvrzuju v přesvědčení, že VŠUDE je to stejný. kolik generací ještě budou mít lidi v žilách slovo "fasovatů - hustší než krev? -
« Re: break
mobilní telefony, notebooky a služební auta ... neustálej problém. Dvě a půl hodiny jsem strávil diskusí na téma spravedlivé-nespravedlivé , potřebuje-nepotřebuje , patří k pozici-není nutné k pozici. Hierarchie. Jsem zastáncem pokud možno plošší. Př. notebooky: každý chce notebook, desktop se jim nelíbí. Proč? ...protože pak můžou chodit po kanclech a lépe a efektivněji komunikovat s ostatními. Ergo komunikovat = rozuměj ukazovat si obrázky a kreslený vtipy. S notebookem se cítí důležitěji, vypadají jako že jsou nesmírně vytížení. Nikdo ale nechce slyšet o deadlinech o weekendu ...atd. Divný svět staffu. -
« Re: staff - Protěž
Architektura moderní je i moje. Jsem dalo by se říct až úchyl. Znám všechny funkcionalistický domy včetně jejich historie (většinou smutné), architektů i stavebníků. Jezdím se na ně koukat. A pak hořce plakám, když tam dementní majitelé cpou plastový okna. -
« Re: staff - Protěž
Jestli jsi už dlouho nezvracel a rád bys, Hotel Protěž je to pravé místo pro Tvou úlevu! Raumplan spočívá v obří, temné schodištní šachtě. Na čelní stěne nejsou takřka žádná okna. Nikde nejsou takřka žádná okna. nebyla na ně místo, nebyl by kam dát beton! Šmrncovní obklad z kachlí v hovnovém odstínu do výše prvního patra, ve stejné dráždivé barvě i plot a doplňky. Okna už ne, to jsem si vyječela. -
« Re: staff - Protěž
Říkám tomu Hotel Protěž, abych si ulevila. Dva roky jsem hučela do otce 2, aby dům, ne drahý nájem. Když našel tohle, málem jsem se rozplakala. Teda moje vášeň, architektura, utržila ránu na solar plexus. Popsala bych to asi takhle: Vila, kterou si v roce asi tak 1985 postavil nejbohatší řezník v Praze. Nebo zelinář. Megalomanskej, nevkusnej, betonovej přelud. Připomíná mi ty hotely ROH na horách. -
« Re: staff
Mladý staff mě překvapí vždycky ve chvíli, když zrovna rozmítám o tom, že mě už nic nemůže překvapit. nechci generalizovat, ale budu: Mají strašný ambice. Mají strašný nároky. Mají strašně megalomanský představy o tom jak má vypadat jejich život. Soustředěj se na toužení a chtění. A většinou jsou pro ty svoje matérie ochotný udělat žalostně málo. V půl šestý baťůžky na záda a hurá na bus. Nezapomenou se ale kysele podívat na Tvoje auto. Grrrr.