Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:23

« Re: break - bytí nebytí

brandmanger ... zvláštní sorta lidí. Z jakého odvětví ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:22

« Re: staff - Protěž - funkcio Brno

Ty myslíš Tugendhat?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:22

« Re: break - this is a staff world

v překladu ano :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:21

« Re: break

Však to říkám, na čísla jsem slabá. Zato hyperbolu ovládám na slušné úrovni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:21

nečuješ, určitě jí znáš, jen já si teď němůžu vybavit název ... mozog má leisure time.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:20

Gratuluju. Neznám mnoho výjimek.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:19

díky těm zářnejm výjimkám... nemusím trávit více času. Takže zbytek můžu távit na snídaních, obědech a večeřích... což je mnohdy ještě hroší. BTW 98% času ... zbytek obědy ... to je tak na snědení AP :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:18

« Re: Expresiva

OK
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:18

Jako soudní znalec jsi zřejmě nepřekonatelný! Předpokládám, že argumentovali tím, že byli tak příšerně vytížený generováním nadhodnoty pro Tebe, že padali na hubu a pro ty cigára by ani nedolezli, kdyby jo, utekla by jim práce, což by ale nikdy nedopustili.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:15

« Re: Expresiva

v poho.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:14

Čuju nějaký jinotaj.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:13

« Re: break - bytí nebytí

Nedávno musela jít (premiéra, o které doufám, že bude i derniérou) do hospy Potrefená husa na vinohradský. s kolektivem - chtěli tam jít a rezervovali to. Největší koncentrace brand manažerů na metr čtvereční v Praze. pozorovatelna dobrá, přežít ot tam horší. Tam krásně vidět - všechno, co je statutotvorný, je podstatný. Všechno ostatní je nepodstatný.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:12

« Re: staff - Protěž - funkcio

má, ale jeden vyniká.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:11

...tady si pro cigára posílaj messengera! ... dotaženo k dokonalosti! ...jako nápad jsem to musel ocenit, "ocenit" tím, že si toho mesíka zaplatili :-)
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:09

« Expresiva

Nedostatek výmluvných ikon nutí mě čas od času ucyhlovat s expresivum, která jsou v některých kontextech nenahraditelná. Jestli vadí, řekni.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:06

No, to se dá říct, že máš otěže pevně v rukou! Známe manažery, co nepodstatný věci řešej v 98% času, zbytek jsou obědy. Představju si tu debatu o tom, "co je spravedlivý a co ne" Gun. Dej jim přečíst Štrajchpuldíky, aby věděli, co to je robota. kapitalismus je fakt přežitej. Sídlištní lid ho úspěšně rozložil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:06

"nafasovat", "erár" ... z cizího přece krev neteče! To bude v lidech pořád. V zájmu objektivnosti... najdou se i výjimky ...naštěstí,... ale je jich málo...bohužel. Naštěstí se takové výjimky najdou i u mě... na vyšších pozicích.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:02

« Re: staff - Protěž

Této úchylce se říká masochismus....chtít vidět HP! You are welcome anytime. Zn.: blicí pytlíky s sebou.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:01

taková ikona nejspíš ještě není ... ergo Billova pomsta jí ani neumožní. To že je to všude stejný je pro mě svým způsobem deprimující ... tolik, tolik se snažím, aby to u mě bylo jiný, alespoň trochu jiný. Odhadem 25-30% času strávím řešením nepodstatných a nablblých problémů. Nepodstatných z mého hlediska ... staffu s tím spojuje otázku bytí. Fascinuje mě různé vnímání hodnot, schopnost resp. neschopnost odlišovat podstatné od nepodstatného.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  18:00

Zvláštní ... :-) jo, to je ono. Víš, že naši pitomci, když jedou tři sta metrů pro cigára, klidně si vezmou služební auto, aby netratili na benzínu a amortizaci svého? Považujou to mimochodem za normální.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…