Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: break - this is a staff world
Jako soudní znalec jsi zřejmě nepřekonatelný! Předpokládám, že argumentovali tím, že byli tak příšerně vytížený generováním nadhodnoty pro Tebe, že padali na hubu a pro ty cigára by ani nedolezli, kdyby jo, utekla by jim práce, což by ale nikdy nedopustili. -
« Re: break - bytí nebytí
Nedávno musela jít (premiéra, o které doufám, že bude i derniérou) do hospy Potrefená husa na vinohradský. s kolektivem - chtěli tam jít a rezervovali to. Největší koncentrace brand manažerů na metr čtvereční v Praze. pozorovatelna dobrá, přežít ot tam horší. Tam krásně vidět - všechno, co je statutotvorný, je podstatný. Všechno ostatní je nepodstatný. -
« Re: break
No, to se dá říct, že máš otěže pevně v rukou! Známe manažery, co nepodstatný věci řešej v 98% času, zbytek jsou obědy. Představju si tu debatu o tom, "co je spravedlivý a co ne" Gun. Dej jim přečíst Štrajchpuldíky, aby věděli, co to je robota. kapitalismus je fakt přežitej. Sídlištní lid ho úspěšně rozložil :-) -
« Re: break
taková ikona nejspíš ještě není ... ergo Billova pomsta jí ani neumožní. To že je to všude stejný je pro mě svým způsobem deprimující ... tolik, tolik se snažím, aby to u mě bylo jiný, alespoň trochu jiný. Odhadem 25-30% času strávím řešením nepodstatných a nablblých problémů. Nepodstatných z mého hlediska ... staffu s tím spojuje otázku bytí. Fascinuje mě různé vnímání hodnot, schopnost resp. neschopnost odlišovat podstatné od nepodstatného.