Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:35

« Re: Scorpio,

Já pořád ještě líná na technologickou. Radši přestřelit, než nedostřelit...to je heslo, které se ne vždy vyplácí.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:33

« Re: Scorpio,

nelozu, ... nutná technologická pauza :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:33

« Re: credit card - naši furianti

Tato restaurace Fiktorie, ta je dost opěvovaná...zejeména některými...nejen z řad Mladého a Rubíčka...jagu nebyla, jednak nechce tyto některé potkat na jídle a jednak ví, že osoba, co to otevřela nepatří k oporám české gastronomie.
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:30

« Scorpio,

nelozi, mě se tady teskni!!! Lozit, lozit, odkud to asi mám? Asi z Moravy. Proč z Moravy? Jo, to nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:30

nevím, nevím, jestli by to měsíc zalepil ... radši zaplatím. Btw ... ty schody ... na strakonický je otevřená restaurace Faktorie. Výhled na Vašehrad je sice obstojný, ale jídlo ani prostředí ani personál ... nene! Tam ne. Navic nemaj nainstalovanej výtah, takže se musí hezky po svejch až do kómatu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:28

« "Jen ve zpěvu

jen ve zpěvu, jsme našli slááádkou úlevu!"...jagu nehrabe...ona si zpívá. Nejen ve zpěvu, btw. Dnešní vision, nebo co to bylo, spíš praštění kladivem do tupé, nechápavé hlavy, to byla SYLA, děsná! Nechápu, jak jsem to mohla nevidět...před tím!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:26

« Re: Co jedí

Promiň. Nechtěla trápit.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:26

« Re: Zde? Ano! - Staff ist weg

k tomu není co dodat :-) "choděj do práce" ... nejvýstižnější!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:25

nemluv o jídle. pls.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:22

To nemusíš platit. Můžeš tam tak měsíc chodit po šichtě mejt nádobí, domluvit se jde na všem, jen chtít!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:21

Někdy snad i je za co...ale s tím jsem se zatím nesetkala! Voni jsou děsný! Když je donutíš, dělaj. Ale nikdy neudělaj něco sami. Nikdy. Prostě choděj "do práce". Grrrr.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:19

Já nevím čím to je, ale vždycky, když s Tebou mluvím, tak si musím zpívat: "Hróóóóózný hlad, tráááápí nááááás..." (Morozko). Taky hlad. Sytím se kafem. A tonikem, co jsem našla pod stolem, když jsem si vyndavala NTB z proudy, proudy, próudy!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:18

hahá ... klasická odpověď! ... blbý je, že se tam budu muste vrátit a cvaknout to cash ... maj do 23:00.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:16

nikdy není za CO! ... v tom to je! ...sem si je tu pacholky krutě zmlsal ... možná chyba, ale ... ač to tak krz exploring nevypadá, tak sem tam i makaj :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:13

čert ví co. Lobstery ? Lamby ? Mousse a choccolate ? ... nevím! ... už mám zase hlad :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:13

Nerozdávám třináctých platů! To by mi Mordy hnáty zpřerážel! Nerozdávám dokonce ani odměny...jednak krz hnáty jednak že nemám pocit, že by bylo za co. Až bude, rozdám. Kromě výjimky, i když ta taky dělá slušný boty...ze zbrklosti způsobený agilností. Což ovšem toleruju...více méně...i když mi to způsobilo již nejednu horkou chivlku!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:11

Jiní rudnou, blednou, blekotají, vykřikují: "to není možný" a omlouvají se a jinak ponižují. Už viděla. Zábavné. Pokud s nimi u stolu sedí taky jiní, tak předvádějí totéž ve zmenšené míře. Rudnou, blednou, klopí oči.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:11

hahá ... třináctých platů ... :-) se poseru smíchy ... rozdáváš 13. platů ? ... tady je to k popukání, sledovat ty ksichty, to napětí, to očekávání, ty neobratné dotazy ... tak dva/tři měsíce před TÍM.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:09

"Asi tam nemáte peníze"...hahá! Oni jsou ty lidi takhle dost pitomý, že jo?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:08

jiní, to nevím, mě to vždycky pobaví, když mi to vracej jako "authorization cancelled" ... nevíc si málkodo odpustí nejapnou poznámku "asi tam nemáte peníze" ... to pak pukám až se za břicho popadám :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…