Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:53

« Re: Girls just wanna have...again!

Řekla jsem si, že je, ty zdatnější, teda vlastně jednoho, do toho tentokrát zapojím. Jakože se bude podílet na přípravě. Předem sice více méně odsouzeno k neúspěchu, ale dobrá vůle a optimismus opět zvítězily, zkusila. Povaha toho špeku a technické detaily vyžadovaly říct, co chystám. . Nadávám si za to a zase vyplouvají otázky ohledně řízení věcí, hledám odpovědi, marně.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:52

« Re: sladkosti ... zhořkly

jaký železářský výrobek? Napověz prosím ... brain was turn off at 11:30. Relax nutný!
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:46

« Pressé

Jsi v presu, viď?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:46

« Re: Girls just wanna have...again!

Nikdy Nikomu Nic Neříkat ... ohledně NB už vůbec ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:45

« Re: canides go bitter in the staff world II

Postřehy....už si mnu ruce.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:43

« Re: Signál času - Miróové

To ale nebyl ten kamarád, co si koupil GS 300 Lexe a "nešetřil slovy zklamíní", že ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:42

« Re: sladkosti ... zhořkly

Sladkosti .... zhořkly: Standing Ovation :-))) Strategický přesun k jinému železářskému výrobku, sice mi ničí oči, ale ten přechozí zase nervy.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:42

« Re: Signál času

...:-))) néé, to bych se neklidil ... Miro Lukáč ... to je radno se klidit i s horsama ...teda pokud si člověk chce v nejbližších třech dnech nahmatat tep :-))
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:34

« sladkosti ... zhořkly

... po dopoledním income forecastu. Uf! Až se vzpamatuju, tak sdělím základní postřehy... it will be a staff world II. :-) ... resp. :-((((
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:32

Znám asi tři Miro, jeden větší vejlupek než druhej.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:31

Miro Žbirka? Nevěděla jsem, že je to takový divoch, že se raději klidíš i s koňmi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:29

Miro... majitel
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:28

...to je vzájemné, velmi vzájemné. BTW TdF neproběhlo. Miro tam slavil či co, a to pak není dobré se vyskytovat v blízkosti :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:26

« Brkfst

Již po snídani?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:23

« Re: Člověčina II

Hele, nečichám blbě! Móóórrrgen!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:22

« Re: Člověčina II

...asi čichám blbě!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:22

« Re: Člověčina

čich dobrý ... morgen!
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:18

« Člověčina

Čichám, čichám člověčinu....Morgen :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  10:53

« Girls just wanna have...again!

Gun! Gun! Gun! Vymyslela jsem absolutní, ďábelskej, dramatickej špek na new business prezetnaci. Musela jsem to říct příručímu, co chystám, nebylo zbytí. Ta osoba neměla lepší nápad, než nahopkat za ředitelem společnosti, na kterou mám políčeno a aktivně mu to vyslepičit, aby věděl, jak máme skvělý nápady a jak se činíme. Vražda - Smrt - Zabití! Na tváři lehký žal, hluboký v srdci smích. Jednou až dvakrát do roka piju. Myslím, že se začíná schylovat k blízké vodkové smršti, která udeří do mé hlavy.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  23:29

« Signál času

Ke Psu do kkkkukrárny nešla, šla s dobrou duší na nedomluvený kafe...duše přinesla krabici dortů, měla pocit, že mi přijdou vhod...polohlasné rozmlouvání o křehkých věcech u Latte Machiato. Paralelně myslela na Driveeho u čokomyši se ženou a koňmi před TdF. Radši by říkala na uzavřenějším okruhu, ale je to jedno, at least I hope so: dáváš mi mnoho podnětů k zamyšlení, mnoho impulsů - a hodně smíchu. Díky!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…