Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Girls just wanna have...again!
Řekla jsem si, že je, ty zdatnější, teda vlastně jednoho, do toho tentokrát zapojím. Jakože se bude podílet na přípravě. Předem sice více méně odsouzeno k neúspěchu, ale dobrá vůle a optimismus opět zvítězily, zkusila. Povaha toho špeku a technické detaily vyžadovaly říct, co chystám. . Nadávám si za to a zase vyplouvají otázky ohledně řízení věcí, hledám odpovědi, marně. -
« Girls just wanna have...again!
Gun! Gun! Gun! Vymyslela jsem absolutní, ďábelskej, dramatickej špek na new business prezetnaci. Musela jsem to říct příručímu, co chystám, nebylo zbytí. Ta osoba neměla lepší nápad, než nahopkat za ředitelem společnosti, na kterou mám políčeno a aktivně mu to vyslepičit, aby věděl, jak máme skvělý nápady a jak se činíme. Vražda - Smrt - Zabití! Na tváři lehký žal, hluboký v srdci smích. Jednou až dvakrát do roka piju. Myslím, že se začíná schylovat k blízké vodkové smršti, která udeří do mé hlavy. -
« Signál času
Ke Psu do kkkkukrárny nešla, šla s dobrou duší na nedomluvený kafe...duše přinesla krabici dortů, měla pocit, že mi přijdou vhod...polohlasné rozmlouvání o křehkých věcech u Latte Machiato. Paralelně myslela na Driveeho u čokomyši se ženou a koňmi před TdF. Radši by říkala na uzavřenějším okruhu, ale je to jedno, at least I hope so: dáváš mi mnoho podnětů k zamyšlení, mnoho impulsů - a hodně smíchu. Díky!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!