Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: sladkosti ... zhořkly - PC
No, není moc new....je přesně po uplynutí záruční lhůty. Přesně tak, aby právě odešla baterie a displej a dalo se to rovnou vyhodit, protože oprava nevýhodná. Baterii substituuje proud, displej mi dávaá docela zabrat na oči. Každou chvíli něco blekotá o neplatných operacích, ale jinak mnohem lepší než desk top. -
« Re: Pressé
:-))) to jsem čekala, že mi povíš, že skoro nikdy nejsi. To je jen důsledek toho, že ufootec byl asi tak třetí největší výrobce špatnýho svědomí v Evropě. Škvařil ho ze mě jak sádlo z husy. Dost se oprostila, rezidua ale přetrvávají. V podstatě jen mix tzv. ohleduplnosti a brouka v hlavě, že zdržuju...vyplouváním. Ale blbost, kdyby tak bylo, nebyl bys tu. -
« Re: Girls just wanna have...again!
Řekla jsem si, že je, ty zdatnější, teda vlastně jednoho, do toho tentokrát zapojím. Jakože se bude podílet na přípravě. Předem sice více méně odsouzeno k neúspěchu, ale dobrá vůle a optimismus opět zvítězily, zkusila. Povaha toho špeku a technické detaily vyžadovaly říct, co chystám. . Nadávám si za to a zase vyplouvají otázky ohledně řízení věcí, hledám odpovědi, marně.