Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Nespoutané myšlení
To Michal form Autokomplex: Myšlení je tak nespoutaně zadušené rohlíkem k obědu prolévaným Vineou, že jsem si Tvůj příspěvěk musela přečíst třikrát, než pochopila, zde ja mi nadáváno za zanášení MC nemotoristickými příspěvky či ne :-)) Díky za milá slova. -
Omlouvám se za nevyžádaný příspěvek do skoro již privátní diskuze. Nemohu se však ubránit nezveřejnění pocitu srdce zaplesání psychiatra amatéra nad neobvyklou duševní kvalitou obsahu tohoto fóra, v mnoha směrech překračujíc zažité standardy MC. Absolutně nelituji investice nemalého času k pročtení všech příspěvků, jiskřících jednoduchou a jasnou smyslností a volností nespoutaného myšlení, které zapříčinily změnu tvaru mé pusy v horizontálním směru a příjemně s lehkostí svou vlastní zrelaxovaly duševno pracujícího člověka. Proto prosím o ponechání možnosti nakukovat do tohoto fóra a přeji hlavním protagonistům možná i víc než duševní souznění. Michal -
« Re: CANDIES go bitter in the staff world II
Doporučení: není důležité, aby se notebook vešel do ceny 39 900,-. Je důležité, aby dva dny po uplynutí záruční doby neodešlo CD, tři dny infraport, čtyři dny baterie a pět dní displej. I Tví pracovníci se s tímto názorem jistě ztotožní...až budou kňourat, že když jim koupíš ThinkPad, ještě ušetříš. -
« Re: sladkosti ... zhořkly - PC
No, není moc new....je přesně po uplynutí záruční lhůty. Přesně tak, aby právě odešla baterie a displej a dalo se to rovnou vyhodit, protože oprava nevýhodná. Baterii substituuje proud, displej mi dávaá docela zabrat na oči. Každou chvíli něco blekotá o neplatných operacích, ale jinak mnohem lepší než desk top. -
« Re: Pressé
:-))) to jsem čekala, že mi povíš, že skoro nikdy nejsi. To je jen důsledek toho, že ufootec byl asi tak třetí největší výrobce špatnýho svědomí v Evropě. Škvařil ho ze mě jak sádlo z husy. Dost se oprostila, rezidua ale přetrvávají. V podstatě jen mix tzv. ohleduplnosti a brouka v hlavě, že zdržuju...vyplouváním. Ale blbost, kdyby tak bylo, nebyl bys tu.