Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:25

« Reborn? (with black wind, fire and steel, samozřejmě)

Driveeee, po rohlíku se dosycuji olivami s česnekem...hodně s česnekem. Abych byla řádně připravena na odpolední besídku, která mě čeká. Omámím je nikoliv úsudkem, ale dechem.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:22

« Re: Nespoutané myšlení

To Michal form Autokomplex: Myšlení je tak nespoutaně zadušené rohlíkem k obědu prolévaným Vineou, že jsem si Tvůj příspěvěk musela přečíst třikrát, než pochopila, zde ja mi nadáváno za zanášení MC nemotoristickými příspěvky či ne :-)) Díky za milá slova.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  14:10

« Bez nadpisu

Omlouvám se za nevyžádaný příspěvek do skoro již privátní diskuze. Nemohu se však ubránit nezveřejnění pocitu srdce zaplesání psychiatra amatéra nad neobvyklou duševní kvalitou obsahu tohoto fóra, v mnoha směrech překračujíc zažité standardy MC. Absolutně nelituji investice nemalého času k pročtení všech příspěvků, jiskřících jednoduchou a jasnou smyslností a volností nespoutaného myšlení, které zapříčinily změnu tvaru mé pusy v horizontálním směru a příjemně s lehkostí svou vlastní zrelaxovaly duševno pracujícího člověka. Proto prosím o ponechání možnosti nakukovat do tohoto fóra a přeji hlavním protagonistům možná i víc než duševní souznění. Michal
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:18

« Re: CANDIES go bitter in the staff world II

Doporučení: není důležité, aby se notebook vešel do ceny 39 900,-. Je důležité, aby dva dny po uplynutí záruční doby neodešlo CD, tři dny infraport, čtyři dny baterie a pět dní displej. I Tví pracovníci se s tímto názorem jistě ztotožní...až budou kňourat, že když jim koupíš ThinkPad, ještě ušetříš.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:14

« Re: pls, pls ... break for rebirth.

Určitě. Těším. Budou vyplouvat. Go for rizirekšn.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:13

« Re: canides go bitter in the staff world II

:-))) jasně ... nový HW ...jiná klávesnice :-)) Díky :-))
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:12

« pls, pls ... break for rebirth.

Budu tak kolem 14:00 ... omlouvám se. Ale určitě chápeš :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:12

No, nemělo to být tak docela canides, jako spíše candies :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:10

« Re: sladkosti ... zhořkly - PC

No, není moc new....je přesně po uplynutí záruční lhůty. Přesně tak, aby právě odešla baterie a displej a dalo se to rovnou vyhodit, protože oprava nevýhodná. Baterii substituuje proud, displej mi dávaá docela zabrat na oči. Každou chvíli něco blekotá o neplatných operacích, ale jinak mnohem lepší než desk top.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:07

canid ... šelma psovitá. compendo a no comprendo ???
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:06

« Re: Pressé

:-))) to jsem čekala, že mi povíš, že skoro nikdy nejsi. To je jen důsledek toho, že ufootec byl asi tak třetí největší výrobce špatnýho svědomí v Evropě. Škvařil ho ze mě jak sádlo z husy. Dost se oprostila, rezidua ale přetrvávají. V podstatě jen mix tzv. ohleduplnosti a brouka v hlavě, že zdržuju...vyplouváním. Ale blbost, kdyby tak bylo, nebyl bys tu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:02

« Re: sladkosti ... zhořkly

is new HW better ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:01

« Re: gun, gun, gun.....again! again! again!

Ještě že vím, že se nikdy neposmíváš. Takže mi to není blbý nechat doplouvat. Douplouvají. Pokusím se jednoduše formulovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:01

« Re: Pressé

nejsem :-)), skoro nikdy nejsem v presu, ten fofr je normální :-)). To je zase o těch hranicích: co ještě není press a co už ano?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:59

Škodolibost je dobrá, když zvládnutá. Když ne zlá, jen poťouchlá. Mnu, mnu!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:57

« Re: gun, gun, gun.....again! again! again!

Hledáš odpovědi a nedaří se? ...nech otázky doplout až sem. Řešení jistě najdem.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:57

« Re: Signál času - Miróové

Nevím, kterej to je. TdF neznám a majitele taky ne. Ještě znám takovýho obejdu od filmu, nechci jmenovat, ani nemůžu, nemůžu si totiž vzpomenout na příjmení...jo, už to mám. MV.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:55

« Re: sladkosti ... zhořkly

PC. Pořád mi tamten blbnul, na Billa již zanadávala, tak chtěla vyzkoušet, jestli to na jiné HW nebude lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:54

mni, bude to výživné! ...to je ale škodolibost :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  11:53

« Re: Signál času - Miróové

nebyl... znáš tohohle Mira ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…