Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: to driverman
...ano, bohužel :-) ...nebo bohudík... jinak by zase byla nuda a neřešily se otázky typu: "potřebuji novou židli, jak moc pracuju tak to prostě nemůže vydržet ... zajímavý je, že i ostatní pracujou poměrně hodně a jedna židle jim vydrží dva a více let, ale ty už máš během jednoho roku třetí ... proč ?" ... odpověď se nedá zveřejnit ... nestačily by ikony. -
« Coffee shop
Here we go: if instant, překvpivě dobré je privat label sítě Albert (Albert Gold, protože výroba freeze dried v Hamburgu u Kraftu, vysvětlení podala někomu v chRAMu, možná četl), navíc cost effective - okolo 90 korun za stejnou voltáž, co stojí Nescafé Gold za 240,-. If Caffe macinato, pak Illy Ground Roasted Coffee, plechovka 250g asi okolo dvou stovek, k dostání v Illy v Kralíně, tuším Šaldova ulice. Slevy jsou poskytovány, když bereš víc, nebo chválíš Illy. Jediný kafe na našem rhu, který není svojí podstatou kyselý, ale zásaditý. -
« Gone with wind
Před dvěma hodinama všechno, co mělo nohy (aby prchlo) a ruce (aby sebralo klíče od služebního auta) vaporizovalo na oběd. Výhodou je, že se mohu v klidu, bez levitací v liště oddávat tomz, na co si mnu už od rána. nevýhoda je, že mají vypnutý mobily (pravděpodobně "nám vůbec nešel signál") a potřebuju trochu rozdělit robotu. -
« Re: CANDIES go bitter in the staff world II - nic nevadí
No, tak Tipřispěju takovou drobničkou: kafe, mlíko, voda - pro pracovníky zdarma. Kafe Nescafe Gold, džusy a sušenky (pro návštěvy) spolu s mejma a otcovýma (2) dehydratovanejma polívkama ve skříňce. Pořád to kradli. Skříňku jsem nevěřícně začali zamykat. Skřňka byla několikrát vypáčena. Několikrát opraven zámek. Pak jsme to začali ukrývat v mojí kanceláři, ve skříni s prezentacema. I ta byla vypáčena! -
« Re: CANDIES go bitter in the staff world II - nic nevadí
...důležitost ostatních aspektů je nad rámec možností vnímání staffu. Je to prostě nezajímá a nutno uznat, že celkem logicky, oni to neplatí. ...co ale zaráží, je absolutní neúcta k jakékoli věci, která není v jejich soukromém vlastnictví. -
« Re: Nespoutané myšlení
To Michal: instantní,velkoprůmyslová, ale chutná olivovo-sýrovo-česneková svarčinka se vážená je snadno k dosažení, konkrétně u takovejch těch dřevěnejch stánků v Delvitě. Kromě toho tam maj i extra pouze česnek naloženej v česneku! (mám ho tady příruční kbelík). -
« Re: Nespoutané myšlení
Dobrou chuť, i když opožděně. Myslím, že víš, co jsem chtěl říci. Vážně, jsem rád, mohu li to tak říci, že zde na MC mohu v některém fóru také sundat "montérky" a nasadit si svůj pomyslný, bílý plášť. P.S. Rohlík s Vineou Ti nezávidím, olivy s česnekem jo! -
« Re: Reborn? (with black wind, fire and steel, samozřejmě)
...zrovna včera jsem se cpal kombinací sýr-olivy-česnek ...vše naloženo v olivovém oleji a doladěno kapií... Excelentní záležitost ...česneku nebylo málo. Česnek může být ve všem. Ve všem může být hodně moc česneku. Česnek je dar od boha ! :-)) -
« Re: CANDIES go bitter in the staff world II
:-) ..."není důležité, aby se neotebook vešel do ceny 39.900,-" ...to opravdu NENÍ! :-)...mým pracovníkům úplně s klidem stačí Dell za 118.000,-... proč Dell za 118.000,- ?... protože je dostatečně rychlý a výkonný pro multimediální prezentace. Rozuměj: multimediální prezentace = hry.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!