Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: credit card - naši furianti
Jagu nekamarádí s nikým...skoro. K některým lidem má přístup...kdykoliv...k těm, co se na ně stojí fronty. Ale nikdy nezneužívá, nikdy nevyužívá pro sebe. Někdy o tom přemýšlí...dost často, jestli takhle náhodou není ta Jagu dementní? A? Není! Protože Zong...Zonogvé neznají demenci. Jen úchylárny. -
« Open up
Otevřela si ten podivný dar....všim jsi si, jak Prochy v komentáři použil asi desetkrát slovo podivný? Děsně se furt nakažujeme těma slovama....což je správné, protože metajazyk! No - mám z toho divný pocit. Vlastně - žádný. Zcela v intencích, jak jsme o tom již spolu hovořili...sudden death, cold feet. -
« Re: credit card - naši furianti
nevím, nevím, jestli by to měsíc zalepil ... radši zaplatím. Btw ... ty schody ... na strakonický je otevřená restaurace Faktorie. Výhled na Vašehrad je sice obstojný, ale jídlo ani prostředí ani personál ... nene! Tam ne. Navic nemaj nainstalovanej výtah, takže se musí hezky po svejch až do kómatu :-)