Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: dobyvatelé potravinové archy
:-))) to mi připomíná ... před měsícem si staff vymínil, že je třeba místo vody čas od času koupit něco zábavnějšího ... rozumněj Colu ... týden na to bylo třeba vyměnit zhruba 25% klávesnic ... poznatek: cola taky dobře lepí ... klávesy pak nevyskakují ... a to pak byly zábavný maiiiiiilllyyyy :-)) -
« Protiúder
jak jsem měla málo kyslíku, napadla mě ďábleská věc: vše otočím a totálně zmatu pracovníky. Řeknu jim, že kromě toho, že je NTB totálně nemožnej, nemoderní a nesplňuje požadavky na "rychlejší a efektivnější komunikaci", vylila jsem si do něj Vineu a že potřebuju nutně novej. Že je prosím, aby o tom přemejšleli. A odejdu. Jsem moc zvědavá na reakci. Myslím, že v ní bude figurovat slovo "zbohnila". -
« Re: Dušení
Boys, nechte toho, víte, že mám ty muka obraznosti...zase si budu představovat obří muže, jak si vykračujou ulicí a ze všech otvorů jim leze hutná česneková pasta...a budu si to přdstavovat celej den a budu se tomu řezat zase na nějakým ultranevhodným místě a opět, jako již tolikrát, se totálně znemožním!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!