Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:25

« Re: Dušení

ok, neberu, jen ujasnuju pojmy :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:25

« Re: radost až do rána :-)

radost? ...to pochybuji! Dostali domácí úkol. Ti s NTB i bez ... ať si poradej ne? ... zítra opakování income forecastu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:23

Neber to tak vážně, prostě představa báby, jak má vykutanou celou hlavu a hrách jí tam lítá naprosto nekontrolovatelně.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:22

« Re: Dušení - to driverman

poker face ... protistrany, ne u aktéra.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:20

« Dušení - to driverman

No nevím, one pocker face against 100 smiling others... Minimálně ten projev potrtil váhu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:20

To muselo být radosti...a keců...("ňákej divnej, dneska, ne?")
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:19

dostat se ji to tam mohlo docela snadno, pres nosohltan .... Eustachova trubice naproti tomu vede do stredniho ucha, takze s ni by to souviselo leda kdyz by nudle vypadavaly z usi, ale to by taky znamenalo protrzeny bubinky ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:18

« Re: Protiúder

... težko říct co by pak následovalo ... "zbohnila" by určitě padlo, jen se obávám, že po Tvém návratu by už zase oni nebyli ... a zase ty problémy s mobilnet operátory :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:17

« Re: Dušení to ATX

Michale, máš tu švestičky z naší zahrádky :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:16

Neviděla...nepatřila ta paní do anatomickýho atlasu, rubrika Anomálie Eustachovy trubice? Jak se jí to tam asi tak dostalo, ten hrach, do nosu? No, mám zase o čem přemejšlet!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:15

.... hujer ... ftip :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:14

pak je třeba ovládat umění poker-face(u)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:13

« Re: dobyvatelé potravinové archy

:-))) to mi připomíná ... před měsícem si staff vymínil, že je třeba místo vody čas od času koupit něco zábavnějšího ... rozumněj Colu ... týden na to bylo třeba vyměnit zhruba 25% klávesnic ... poznatek: cola taky dobře lepí ... klávesy pak nevyskakují ... a to pak byly zábavný maiiiiiilllyyyy :-))
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:12

« Protiúder

jak jsem měla málo kyslíku, napadla mě ďábleská věc: vše otočím a totálně zmatu pracovníky. Řeknu jim, že kromě toho, že je NTB totálně nemožnej, nemoderní a nesplňuje požadavky na "rychlejší a efektivnější komunikaci", vylila jsem si do něj Vineu a že potřebuju nutně novej. Že je prosím, aby o tom přemejšleli. A odejdu. Jsem moc zvědavá na reakci. Myslím, že v ní bude figurovat slovo "zbohnila".
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:12

Michale, nezapomen, o pul seste v M-Palaci ...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:10

Viděla jsi někdy dámu v důležité funkci při vzrušeném projevu jak se rozkašle a z nosu ji akceleruje kulička hrachu a polévková nudle? Já ano a vyšší stupeň tragikomediality se težko hledá. P.S. Není nad fatazii...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:09

« Re: to driverman

já vim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:09

take it easy !!! já už zase modrám :-))) ... všechny jsem je vyhodil ...staff ... pro dnešek.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:08

To jsem zkusila taky, zapít. Jedinej výsledek je, že na seznam dusicích prostředků přibyla Vinea a celej stůl je poprskanej a lepí.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  16:06

...už jsem v poho. Zapil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…