Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:15

« Re: Staff world III. - DU

Co pomůže? Výstražná dekapitace náhodně vylosovaného pracovníka na zahradě? Oni dobře vědí, že nejhorší, co se jim může stát, že dostanou padáka. A půjdou o dvě ulice vedle, kde budou dělat to samý nic, zpravidla ze lepší peníze :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:14

« Re: Staff world III. - Bezuši

Income Forecast ... přestanu je používat.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:13

« Re: Čuchání - sabaky

to byla chyba ... neměl disciplínu ... nebyl čas na výcvik ... resp mělo ho být víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:12

Nejseš si jistá, jen si to myslíš ... v tom je ta chyba ... až od určitých pozic to není v penězích. Seberealizace prvního stupně ... jenže ani ta v těchto pozicích nefunguje vždy ... ta musí být v lidech.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:11

IF, to bude asi Investiční Fond. Je nějakej IF, kterej se jmenuje prostě jenom Investiční Fond? Těžko. Zase vedle! Driveeho zkratky způsobují zajímavou blokaci mozgu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:09

Kamarád má DBman, skáče jako na perkách - vždycky se k němu skloním, zvyklá na spláclou buldoččí držku, a on mi tím čumákem vypíchne oko. Něvěděla jsem, že taky exitujou žravý DBmani. Jen takový ty s německou disciplínou.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:09

výdus je jen zastrašení ... obvykle nepomůže.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:07

« Re: Night call - jak bylo - La chévre

Já si Ti to ani nijak nevážu s těma kozama. Používám to i ve spojení chlap se někam vkozil. Vymslela jsem to? Nevím. Jestli ne, kde jsem to k čertu mohla pochytit, takovýhle slovo?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:07

...odpolední inspirace ... zítra nemá žádné jednání ...kromě IF ... snad ... doufám :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:06

DBman
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:05

...jo, pak dokonce vyplejtvám energii i na třetí dějství, výdus. Umím udělat takovej mrazivej výdus, že je mi z toho samotný špatně. Schlípnou...a do deseti minut zase o ničem nevědí. Never ending story. Co dělám špatně? Neberou pravda nejtušnější peníz, ale v penězích to není. Jsem si jistá, že tam to není.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:05

« Re: Night call - jak bylo

... kozím, vkozuju :-))) skvělé pojmy ....těchto prostředků drive těžko využije. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:03

Česneková vrstva silná jako topinka sama :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:03

:-) ... to se pak mísí smích s pláčem ve vteřinových intervalech ... normální!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:02

RTW?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:01

sure :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:01

To bývá můj postoj také... ale stejně se vždycky nakonec neubráním mírnému zklamání, že zase nic - i když jsem si třeba dala tak záležet a uchystala jim fakt pěkný divadlo...a stejně - zero.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:00

on by teoreticky mohl,... ale stejně by jen žral ... už pár let. Ale stejně gun, gun, gun.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  22:58

Jídlo, které je od roku 1977 zakázáno v síti RaJ podávat?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  22:58

« Re: Staff world III.

výsledek domáčáku uvidím zítra ... nejsem zvědavej ... těším se ... předpokládám že nepřekvapí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…