Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: credit card - naši furianti
ad volvo ... rovněž nechápu, proč. Ad David ... přestal ho bavit a prej se to začalo sypat. Nevím, spíš ho to přestalo bavit, on je takový :-) ... není to offrouďák! btw ... nikdy to prej nevytáh do terénu, že by se to jako umazalo :-) -
« Re: Věty zvolací
jako v práci? Hahá, Scorpio! Vybav si nějakej telefonní seznam z CD Werbeagnetur. Jsou tam různý, třeba deset funkcí. U nich různý, zpravidla deset různejch jmen. No, tak těch osm si odškrtni a napiš si tam Jagu. Zbejvací dva jsou lidi, co mi to posílaj na osvit a postscriptujou. Všechno dělám. Plus jiné. Jeden fotokroužek už teda odepsala...skoro před rokem. Dnes opět utvrdila, že bylo správné, že od toho dala ruce pryč. Lidi by si neměli tahat různý nezaměstnaný hysterický bjevalý milenky do werku! Jsou z otho jen potíže. -
Tohoto Davida neznám, ale nechápu, co to je za člověka, když jezdí Explorerem a pak přesedlá do Volva. To je nějakej zvrhlík. Nic proti volvům, btw, jedny z mála aut, co jagu neiritujou...i když si mohli odpustit tu snahu za každou cenu udělat všechno pro to, aby volva začaly vypadat jako Oply Omegy...jen prostě po Expu? Volvo? To já teda nikdy. -
« Re: Open up
Nevím, jestli zase něco nechápu blbě! ...já nemyslela podivný dar, že by to podivně vypadalo, ale že je to podivný v těch souvsilostech, který neznáš, bo neřekla...že někdo zmizí, zmizí že života...a chce se vrátit a není schopnej to udělat nějak normálně a uchyluje se k tak složitejm věcem, jako jsou nějaký domény a weby a anonymní sms...a tak. Asi to popisuju nepřesně. -
« Věty zvolací
Scorpio, Q to the body :-))) - taky máš někdy - řekněme často - těžko ovladatelnou touhu vyvolávat různý hesla bez souvislostí? Třeba "mám jednu ruku dlouhou", "noc je jako den", "jen jeden, jen jeden" a podobné? Já furt. Teď mám zrovna jednu ruku dlouhou. -
Jagu nekamarádí s nikým...skoro. K některým lidem má přístup...kdykoliv...k těm, co se na ně stojí fronty. Ale nikdy nezneužívá, nikdy nevyužívá pro sebe. Někdy o tom přemýšlí...dost často, jestli takhle náhodou není ta Jagu dementní? A? Není! Protože Zong...Zonogvé neznají demenci. Jen úchylárny. -
« Open up
Otevřela si ten podivný dar....všim jsi si, jak Prochy v komentáři použil asi desetkrát slovo podivný? Děsně se furt nakažujeme těma slovama....což je správné, protože metajazyk! No - mám z toho divný pocit. Vlastně - žádný. Zcela v intencích, jak jsme o tom již spolu hovořili...sudden death, cold feet.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!