Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  22:02

« Re: credit card - naši furianti

ad volvo ... rovněž nechápu, proč. Ad David ... přestal ho bavit a prej se to začalo sypat. Nevím, spíš ho to přestalo bavit, on je takový :-) ... není to offrouďák! btw ... nikdy to prej nevytáh do terénu, že by se to jako umazalo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  22:02

« Re: Věty zvolací

jako v práci? Hahá, Scorpio! Vybav si nějakej telefonní seznam z CD Werbeagnetur. Jsou tam různý, třeba deset funkcí. U nich různý, zpravidla deset různejch jmen. No, tak těch osm si odškrtni a napiš si tam Jagu. Zbejvací dva jsou lidi, co mi to posílaj na osvit a postscriptujou. Všechno dělám. Plus jiné. Jeden fotokroužek už teda odepsala...skoro před rokem. Dnes opět utvrdila, že bylo správné, že od toho dala ruce pryč. Lidi by si neměli tahat různý nezaměstnaný hysterický bjevalý milenky do werku! Jsou z otho jen potíže.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  22:00

« Re: Open up

v pohodě, reagoval jsem na Prochyho ... pokud jinak, tak se v tom motám já :-) ...easy, take it easy!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:58

Tohoto Davida neznám, ale nechápu, co to je za člověka, když jezdí Explorerem a pak přesedlá do Volva. To je nějakej zvrhlík. Nic proti volvům, btw, jedny z mála aut, co jagu neiritujou...i když si mohli odpustit tu snahu za každou cenu udělat všechno pro to, aby volva začaly vypadat jako Oply Omegy...jen prostě po Expu? Volvo? To já teda nikdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:55

« Re: Věty zvolací

ani moc ne, kromě ruky dlouhý ... to jo. Píšeš i copy?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:55

Nevím, jestli zase něco nechápu blbě! ...já nemyslela podivný dar, že by to podivně vypadalo, ale že je to podivný v těch souvsilostech, který neznáš, bo neřekla...že někdo zmizí, zmizí že života...a chce se vrátit a není schopnej to udělat nějak normálně a uchyluje se k tak složitejm věcem, jako jsou nějaký domény a weby a anonymní sms...a tak. Asi to popisuju nepřesně.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:54

černý,.. Davida,.. vím, teď jezdí volvo.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:53

ok.
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:53

« Věty zvolací

Scorpio, Q to the body :-))) - taky máš někdy - řekněme často - těžko ovladatelnou touhu vyvolávat různý hesla bez souvislostí? Třeba "mám jednu ruku dlouhou", "noc je jako den", "jen jeden, jen jeden" a podobné? Já furt. Teď mám zrovna jednu ruku dlouhou.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:52

...nepřipadá mi to "nějak ujetý", je to vcelku realisticky popsaný. Tak, jak to působí in real.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:50

Modrý či černý, jagu neví. Jagu jen viděla Explorera a měla oči oslněné a srdce tvárné. Což má "tak nějak lidsky, neformálně" (ZS)pořád!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:49

ha... už vzpomínám, stával ... vím.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:49

Ty co se chtěj kamarádit s každým stojí fronty. Leave it, pls, neměla jsem to sem psát, sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:47

stojí fronty ???
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:47

Asi je Explorer na dovolený! Než kupovala Expo, tak tam byl furt, jezdila okolo něj a zamilovaně na něj koukala...na Explorera, ne na Mladýho s kumpánem.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:45

Jagu nekamarádí s nikým...skoro. K některým lidem má přístup...kdykoliv...k těm, co se na ně stojí fronty. Ale nikdy nezneužívá, nikdy nevyužívá pro sebe. Někdy o tom přemýšlí...dost často, jestli takhle náhodou není ta Jagu dementní? A? Není! Protože Zong...Zonogvé neznají demenci. Jen úchylárny.
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:43

« Open up

Otevřela si ten podivný dar....všim jsi si, jak Prochy v komentáři použil asi desetkrát slovo podivný? Děsně se furt nakažujeme těma slovama....což je správné, protože metajazyk! No - mám z toho divný pocit. Vlastně - žádný. Zcela v intencích, jak jsme o tom již spolu hovořili...sudden death, cold feet.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:41

...hahá... s Mladým a Rubíčkem nekamarádí Jagu :-) ... včera tam žádný Explorer nebyl.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:37

...spíše, abychom byli konkrétnější, nepatří k oporám Moravské gastronomie, přesněji řečeno brněnské :-)) Před Mladým a Rubíčkem stojí furt Expo. Teda ne Expo, ale Explorer, bo je jen jedno Expo. To jen tak na okraj.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  21:35

:-) hahá ... orientuje se velmi dobře ta Jagu! ... nepatří, bohužel to vypadá, že nepatří k oporám žádné gastronomie :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…