Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:52

« Re: Drive...

Proto si neodpustím opakovat: Bille, Telecom - neser!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:51

« Re: Dééééééééééén - nóóóóóc

taky krásná :-)) ...i bez Edisona :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Caution

Ď!
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Staff world III. - DU

Přechozí příspěvek četla několikrát za sebou. Přemýšlím. O sobě. O nich. Hlavu v dlaních. Hledám chyby...svoje. Koušu si nehty. Čelo nakrčené. Jo, jinejm, to se mi to radí. Sama se teď cejtím jak školáček.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:50

« Re: Moskytos

myslel, že to obstará psisko :-)) ... vypadá to na gap :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:48

« Re: Drive...

net is * ... pomalé, strašně pomalé!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:48

« Re: Caution

comprendo :-))
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:45

« Drive...

...se mi tu teskní! Where are U?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:45

...často to není v ekvilibristice. Žádný zbytečný ohledy, to není řešení, spíš to ublíží. Co jim je do toho, kam jedeš ... nesvěřuj se. Jim je to jedno, oni rozlišují jen dva stavy 1) šéf je přítomen 2) šéf není přítomen. Nic víc. Zadej práci, stanov deadline. Je hotovo, není hotovo... je = pochvala, není ... proč? Důvod nekaceptovatelný ... je třeba být zlý(á), důvod je akceptovatelný ... je třba být zlý(á) méně. Struktura by neměla být zase příliš plochá.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:43

« Moskytos

Normálně drze tu okolo mě krouží bodavý hmyz! Myslím, že mám gap na trhu: aromatické svíce knoblauchové.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:42

« Caution

Pls, k předchozímu: absolutely no complains - aby nedošlo k mejlce...jenom prostě doplouvají.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:38

« Re: IF - postřehy

Hahá, to vypadá, že bych tam zvládla pracovat. Byla bych v tom oddělení se slabší pamětí na klienty, tam bych se mohla stát významnou posilou.
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:36

« IF - postřehy

30% staffu nerozlišuje income a billing, 30% neví co to je forecast, 30%-tům nesčítá správně excel (insert row)... zbytku je jedno úplně všechno. Ve finále se ti přizná jedna z výjimek, že vlastně ani neví kdo všechno jsou její klienti ... grrrr, grrr, GUN
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:36

« Dééééééééééén

je kráááááááásnýýýýýýý....opět! I přes ty otázky, co tíží. Včera jsem si zase přečetla Signál času, když jsem se vrátila z kafe s duší. A Edisona. Mráz mi z toho běhá po zádech. Příjemnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:31

« Re: Telecom

Bille a Telecomu - neser....hahá. Krouží kolem mě zase dušnost.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:30

« Re: Staff world III. - Bezuši - zkratky

Jak se přátelsky v ikoně vyplazuje jazyk?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:29

Drive, tohle dělám. V mezích možností. Víš, jak jsem ti říkala, že ne Vrbovka, ale banka? Že křehká ekviibiristika se zaměstnaneckými egy? Víš kolik prostoru pohltěj divadla, co jim hraju? Aby měli pocit, že jsou důležitý, že jsou schopný, aby měli motivaci makat a myslet a makat? Přidávat můžu mírně a málokdy a vzhledm k organizační struktuře u nás více méně se nemaj kam hnout vejš. Rada asi zní: dělej tak, aby prostor byl, podnik se rozšířil. Dělám, co můžu. Bijou hlavou do stropu, seč mi síly stačí. Strop je ze silného plexiskla. Takže vidím, jak nade mnou korzují jiní, pojídají kaviár a sem tam se bez zájmu pohlédnou dolů, jak se ta havěť snaží :-))) Jednou to zlomím. V nejhorším půjdu do práce :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:27

« Re: Night call - jak bylo - La chévre

...dyť říkám: nelze použít... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:26

« Re: Telecom

dneska to blbne. Bille a Telecome ... neser!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  23:25

« Re: Staff world III. - Bezuši - zkratky

ok... můžeš si za to sama :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…