Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Móóórgen - weather forecast
Aj-vaj. 150 km s blijícím, krutě plynujícím a astmatickým buldokem, přivožralým senilem a otcem, co mě bude před každou značkou upozorňovat, že tam je značka. Pes nesnáší klimatizaci a vedro, ale ani fukary a teplo, otec nesnáší jízdu autem a jeho kamarád mě. Naštěstí - takřka na všem se dá najít něco pro zasmání. -
« Pro titanového muže
Drive, když trpíš, tak aspoň malá útěcha: ráno u holiče, v helmě se mi prohřály závity, napadl mě moc hezkej nápad....až pojedeš na 11 a půl month battery recharge pobyt...mám pro Tebe vymyšlenej dárek! Už se těším, jak ho budu robit! Pak ti ho nechám v trezoru na hlavním Nádraží, nebo v jiné praktické mrtvé schráně. -
« Re: Móóórgen
jinak... "nelosslo" se nic :-) ...homework dopadl podle předpokladů... poměry 30, 30, 30, zbytek a výjimka ... se mírně pozměnily ... ti co včera nevěděli dnes vědí, ... a opačně :-)) ... téměř! Škody na vybavení minimální, káva špatná, syčení nesyčí ... lunch time. -
« Re: Dušení III. - mezidech
Každopádně to přináší aspoň občas něco - protože "Dneska jsem udělala jenom nic" je úžasný. *, jen co vlezu do této kobky, začnou s trousit lidi do kobky, ze které do této kobky vstupuji. Choděj se zase ptát na kraviny. Jedinej důvod: předstírání činnosti.