Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:06

« Re: Móóórgen - weather forecast

Cha, vlakem! Mýho otce! Mýho otce, kterej se vrátil do dětskejch let a žije v iluzi, že je malý chlapec, za kterým chodí Jeeves a podepisuje šeky! Vlakem! Tomu, co by následovalo, se říká "prožít si své skleněné peklo".
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:06

« Re: Pro titanového muže - holič, podarky

BTW ... kam chodíš k holiči ? ... moje oblíbené holičství zavřeli ... grrr ... Dainese potřebuje doladit :-)
    Podarky ... drive není zvyklý dostávat dárky, přivádí ho to do rozpaků ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:04

« Re: Móóórgen - štrajchpudlíci

To je židlí. A NTB. A Coly :-)
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:02

« Stravenky

bouří se mi lid! Chtěj stravenky! Držkujou, jak to, že máme stravenky (teď je nedopatřením viděli), ale oni z nich nic nemaj! Maj - kupujou se za to ty vody a kafe a sušenky. Chápu jejich rozhořčení - máme s Mordechajem tu drzost, že si za ně pořizujeme ty polívky a nedělíme se.
  • « 00 Reagovat !

foto

... a vypni mobil.
  • « 00 Reagovat !

foto

hahá ... :-)) ... pošli je vlakem. Všechny!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:00

tady ...35, vedle I ...8, vedle II ...4, za rohem 12
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:00

Aj-vaj. 150 km s blijícím, krutě plynujícím a astmatickým buldokem, přivožralým senilem a otcem, co mě bude před každou značkou upozorňovat, že tam je značka. Pes nesnáší klimatizaci a vedro, ale ani fukary a teplo, otec nesnáší jízdu autem a jeho kamarád mě. Naštěstí - takřka na všem se dá najít něco pro zasmání.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:56

Kolik jich tam tak BTW? (DAI)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:55

... bude vedro a hnusně. Takže Hell na druhou :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:55

« Re: příspěvek čestině

Nelosslo není taky zlý...ale tak nějak foneticky bych to přiřadila spíše do skupiny ugrofinských jazyků. Driveův příspěvěk - maďarštině :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:54

« Re: Móóórgen

ad coffee: pozeptala jsem se v gastrokruzích...zadala Café d´C.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:54

« příspěvek čestině

"nelosslo" ... Tvůj včerejší byl lepší :-)
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:53

« Pro titanového muže

Drive, když trpíš, tak aspoň malá útěcha: ráno u holiče, v helmě se mi prohřály závity, napadl mě moc hezkej nápad....až pojedeš na 11 a půl month battery recharge pobyt...mám pro Tebe vymyšlenej dárek! Už se těším, jak ho budu robit! Pak ti ho nechám v trezoru na hlavním Nádraží, nebo v jiné praktické mrtvé schráně.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:50

jinak... "nelosslo" se nic :-) ...homework dopadl podle předpokladů... poměry 30, 30, 30, zbytek a výjimka ... se mírně pozměnily ... ti co včera nevěděli dnes vědí, ... a opačně :-)) ... téměř! Škody na vybavení minimální, káva špatná, syčení nesyčí ... lunch time.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:50

No, stejně jsem se Tě chtěla zeptat, jak bude v sobotu, až povezu otce, psa a kamráda (otcova) z mokré čtvrti na ozdravný pobyt do Krkonoš. Jestli bude vedro, tak to bude peklo. Jestli bude hnusně, taky to bude peklo....ftip...trpím za Tebe, fakty fakt.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:48

« Re: Dušení III. - mezidech

Každopádně to přináší aspoň občas něco - protože "Dneska jsem udělala jenom nic" je úžasný. *, jen co vlezu do této kobky, začnou s trousit lidi do kobky, ze které do této kobky vstupuji. Choděj se zase ptát na kraviny. Jedinej důvod: předstírání činnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:46

neudolali ... to ani nejde! ... titanu se zdálo, že be o sobě měl dát vědět ... počasí :-) ... znáš takový ten pocit "kudla v zádech" a vyšší stupeň je, když Ti s ní ten imaginární otáčí.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:43

« Re: Dušení III. - mezidech

... ale jo, nějaký důvody si vždycky vymaslej ... už je to tu zase: to vnímání, úhly pohledu: ...pro ně objektivní... pro mě subjektivní ... asi jsem fakt "ňákej divnej" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  13:41

« Re: Co bude dnes dobrého?

tyhle ingredience jsou snad ve všech pytlovanejch polívkách ... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…