Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Pro titanového muže - holič, podarky
Ad podarky: drive - neser. Jaký rozpaky? Tváří tvář sejfu na Masaryčce snad nikdo nemusí mít rozpaky, ne? Já ráda dárky...vymejšlím. Vymejšlím samý blbosti. Nikdo ještě nikdy neměl rozpaky. Mě dělá radost, když maj ty lidi radost! Maj ji vždycky! Navíc si za to můžou sami, kdyby mě k těm dárkům neinspirovali, nic by nedostali. -
« Re: Pro titanového muže - holič, podarky
Ad holič: bežné udržovací prohřívání hlavy - obyčejné, ale relativně dobré a levné smíchovské kadeřnictví ve zborovské, které mám minutu chůze od domu. Jeden kadeřník tam myslím tyhle věci umí. Jednoměsíční utvrzení okolí, že jsem nautrální blondýna - drahé, snobské, ale mé osobě přátelsky nakloněné kadeřnicví Oscar v Křemencově ulici, Lenka - prostá duše, ale na nic si nehraje a má šikovné ruce. Obrazce - nevím. Můžu zjistit. -
« Re: Móóórgen - weather forecast
To tak! Moje jediný spojený se světem normálních lidi! I když vykoupeno řečmi typu "za volantem se nemá telefonovat, jsou na to zákony", nebo kafráním mi do hovoru po celou dobu jeho trvání, zpravidla - tak se nerozčiluj, že telefonuješ, já řece nevím, že telefonuješ, jak mám poznat, že telefonuješ, když to vypadá že netelefonuješ a podobné. -
« Stravenky
bouří se mi lid! Chtěj stravenky! Držkujou, jak to, že máme stravenky (teď je nedopatřením viděli), ale oni z nich nic nemaj! Maj - kupujou se za to ty vody a kafe a sušenky. Chápu jejich rozhořčení - máme s Mordechajem tu drzost, že si za ně pořizujeme ty polívky a nedělíme se.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!