Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:30

« Re: Pro titanového muže - holič, podarky

...správné slovo je někde mezi neutrál a nerad.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:29

... díky moc... teď mi volala žena, že je problém-holič-solved. Lidi od Jamese se přesunuli na jiná působiště ... Dainese bude doladěn!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:24

:-)) kromě driva... ten, když se snaží ... hodně snaží, tak umí rozpaky i před sejfem :-)) ... drive rád dává, nerad dostává ... nerad není to správné slovo ... gap! ... čeština nemá slovo !
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:23

To údajně nejlepší na obrazce. Ale spíš asi nejznámější, než nejlepší na obrazce. Číslo na Lenku můžu v případě zájmu napsat do PL.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:22

« Re: Stravenky

No, velká legra to není...teď mi jedna buchta řekla: "No, musíš uznat, že v minulý práci jsme měla (následoval výčet) - a co mám tady z toho?" Řekla jsem jí, že by se měla možná podívat po něčem výnosnějším. Jsem zvědavá, jak se bude kauza vyvíjet.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:20

Dík za typ ... žena chodila tam co já, teď zrovna aktuálně pátrá po náhradě. Obrazce ... nejspíš Joshua ... tam by mohli umět ... doufám.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:19

Ad podarky: drive - neser. Jaký rozpaky? Tváří tvář sejfu na Masaryčce snad nikdo nemusí mít rozpaky, ne? Já ráda dárky...vymejšlím. Vymejšlím samý blbosti. Nikdo ještě nikdy neměl rozpaky. Mě dělá radost, když maj ty lidi radost! Maj ji vždycky! Navíc si za to můžou sami, kdyby mě k těm dárkům neinspirovali, nic by nedostali.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:14

« Re: Móóórgen - weather forecast

No, spíše já, řekla bych. On by si to utrpení náramně vychutnal a pak by mi to dával sežrat až do konce života. Jeho či mého.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:13

Ad holič: bežné udržovací prohřívání hlavy - obyčejné, ale relativně dobré a levné smíchovské kadeřnictví ve zborovské, které mám minutu chůze od domu. Jeden kadeřník tam myslím tyhle věci umí. Jednoměsíční utvrzení okolí, že jsem nautrální blondýna - drahé, snobské, ale mé osobě přátelsky nakloněné kadeřnicví Oscar v Křemencově ulici, Lenka - prostá duše, ale na nic si nehraje a má šikovné ruce. Obrazce - nevím. Můžu zjistit.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:10

« Re: Stravenky

...no to je ale drzost :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:08

kdo by ho prožíval ... Ty či on? ... blbá otázka ... asi oba co?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:08

To tak! Moje jediný spojený se světem normálních lidi! I když vykoupeno řečmi typu "za volantem se nemá telefonovat, jsou na to zákony", nebo kafráním mi do hovoru po celou dobu jeho trvání, zpravidla - tak se nerozčiluj, že telefonuješ, já řece nevím, že telefonuješ, jak mám poznat, že telefonuješ, když to vypadá že netelefonuješ a podobné.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:07

« Re: Móóórgen - štrajchpudlíci

židlí hodně, NTB jen pro vyvolené ... 10, Cola ... po kauze "klávesnice" ... zrušena.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:06

Cha, vlakem! Mýho otce! Mýho otce, kterej se vrátil do dětskejch let a žije v iluzi, že je malý chlapec, za kterým chodí Jeeves a podepisuje šeky! Vlakem! Tomu, co by následovalo, se říká "prožít si své skleněné peklo".
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:06

BTW ... kam chodíš k holiči ? ... moje oblíbené holičství zavřeli ... grrr ... Dainese potřebuje doladit :-)
    Podarky ... drive není zvyklý dostávat dárky, přivádí ho to do rozpaků ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:04

To je židlí. A NTB. A Coly :-)
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:02

« Stravenky

bouří se mi lid! Chtěj stravenky! Držkujou, jak to, že máme stravenky (teď je nedopatřením viděli), ale oni z nich nic nemaj! Maj - kupujou se za to ty vody a kafe a sušenky. Chápu jejich rozhořčení - máme s Mordechajem tu drzost, že si za ně pořizujeme ty polívky a nedělíme se.
  • « 00 Reagovat !

foto

... a vypni mobil.
  • « 00 Reagovat !

foto

hahá ... :-)) ... pošli je vlakem. Všechny!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:00

tady ...35, vedle I ...8, vedle II ...4, za rohem 12
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…