Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Stravenky
Beznadějnej případ. Pavlačová kráva, domovnickej typ. Pude. Hledání náhrady - veselé. Tři měsíce jsem sháněla recepční! Pak jsem se nasrala a šla na úřad práce - jen tak ze zoufalství (též ze zištných důvodů, není špatné být s těmito insitutcemi zadobře). Poslali dvacet dementů. Jednadvacátej poklad. Myslí! Samostatně! Je ochotná! Nezapomíná! Organizačně schopná! Uklízí v kuchyni, aniž jsem se jí o to odvážila požádat. -
« Re: Pro titanového muže - holič, podarky
Jagu i ráda dostává, ale jen od lidí, co má ráda. Což je pravděpdobně normální :-))) Nejradši od Heinricha, ten má pdobný hračičkovský nápady jako já, vždycky se u toho hrozně pobavím. Teď naposled jsem od něj dostala model Mercedesu G, je polepenej nápisama "Jagu Forces" a na ředním skle je nalepená moje fotka a jinde fotky hlavních agentů, členů tzv. Teamu Dr. Alberta. Na boku, tam, co bejvaj u závdoů sponzoři, je fotka Mordechaje, jak se pekelně tváří. -
Ad podarky: drive - neser. Jaký rozpaky? Tváří tvář sejfu na Masaryčce snad nikdo nemusí mít rozpaky, ne? Já ráda dárky...vymejšlím. Vymejšlím samý blbosti. Nikdo ještě nikdy neměl rozpaky. Mě dělá radost, když maj ty lidi radost! Maj ji vždycky! Navíc si za to můžou sami, kdyby mě k těm dárkům neinspirovali, nic by nedostali. -
Ad holič: bežné udržovací prohřívání hlavy - obyčejné, ale relativně dobré a levné smíchovské kadeřnictví ve zborovské, které mám minutu chůze od domu. Jeden kadeřník tam myslím tyhle věci umí. Jednoměsíční utvrzení okolí, že jsem nautrální blondýna - drahé, snobské, ale mé osobě přátelsky nakloněné kadeřnicví Oscar v Křemencově ulici, Lenka - prostá duše, ale na nic si nehraje a má šikovné ruce. Obrazce - nevím. Můžu zjistit. -
« Re: Móóórgen - weather forecast
To tak! Moje jediný spojený se světem normálních lidi! I když vykoupeno řečmi typu "za volantem se nemá telefonovat, jsou na to zákony", nebo kafráním mi do hovoru po celou dobu jeho trvání, zpravidla - tak se nerozčiluj, že telefonuješ, já řece nevím, že telefonuješ, jak mám poznat, že telefonuješ, když to vypadá že netelefonuješ a podobné.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!