Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: xchat
V okamžiku, kdy odejde správce, správcovství je předáno dalšímu přítomnému. Když i ten odejde, místnost zmizí, všechna data nenávratně ztracena. Jak to je najiných chatech nevím, ale myslím, že podobné. V domovském webu chRAMu existuje insituce "rozhovory zwischen 4 augen", nezkoušela sice, ale vím, že zprávy to uchovává. -
« Re: Stravenky
Musíš se přihlásit jako zaměstnavatel v tom obvodu, kde máš sídlo firmy - ne provozovnu, sídlo. Výpis z OŘ, nájemní smlouvu nebo výpis z katastru nemovitostí. Dostavíš se tam, vyplníš takovej kus hadr s požadavkama. Ale protože úřady propojeny, budou ti je posílat stejně z celý Prahy - i když většinou se hlásej lidi z obvodu, protože tam bydlí a blízko do práce. Na ÚP budou milí a ochotný, dále se již třeba obrnit trpělivostí - zaáš požadavky, ale kandidáti neprocházej žádným sítem, takže většinou požadavkům neodpovídaj. Asi 70% (tak nějak po jaguarovsku 70) uchazečů vůbec nemá v úmyslu ani absolvovat pohovor - jdou si "pro razítko" - a rovnou Ti to řeknou. -
« Re: Stravenky
Beznadějnej případ. Pavlačová kráva, domovnickej typ. Pude. Hledání náhrady - veselé. Tři měsíce jsem sháněla recepční! Pak jsem se nasrala a šla na úřad práce - jen tak ze zoufalství (též ze zištných důvodů, není špatné být s těmito insitutcemi zadobře). Poslali dvacet dementů. Jednadvacátej poklad. Myslí! Samostatně! Je ochotná! Nezapomíná! Organizačně schopná! Uklízí v kuchyni, aniž jsem se jí o to odvážila požádat. -
« Re: Pro titanového muže - holič, podarky
Jagu i ráda dostává, ale jen od lidí, co má ráda. Což je pravděpdobně normální :-))) Nejradši od Heinricha, ten má pdobný hračičkovský nápady jako já, vždycky se u toho hrozně pobavím. Teď naposled jsem od něj dostala model Mercedesu G, je polepenej nápisama "Jagu Forces" a na ředním skle je nalepená moje fotka a jinde fotky hlavních agentů, členů tzv. Teamu Dr. Alberta. Na boku, tam, co bejvaj u závdoů sponzoři, je fotka Mordechaje, jak se pekelně tváří.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!