Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Just looking - and sharing ....rebuilding
Stavebniny nejsou obchodem, kde bych se přímo vyřádila. Odbyla rychle - volba lokálního obchodu zdá se být dobrý tah. Mají všechno, co nemají, do tří dní. Na všechno záruky. Na všehno servis i náhradní díly. Všechno připraví - pak už budou jen navážet (zdarma) v souladu s hamonogramem prací. Proti slevě se nevzpouzeli ra dali. Teď jeeště dát dohromady ten hramonogram, aj-vaj. -
« Re: Nápoj dne - pumpy
to je pravda, drive kouří jen doutníky, s nižší frekvencí než Churchill ... výrazně nižší :-) ... takže to mi ani tak moc nevadí ... Pršut ...hmmm... drive si o sobě dovoluje sdělit, že je gurmán. Veškeré takové laskominky ... jo to jóóóó ... obchody ve Vídni, taky dobře zásobený ... i kvalitní fish na suschi tam sehnat. -
« Re: Nápoj dne - pumpy
Na Aralu kuřba většinou zakázána, to je taková nevýhoda. Ad piškotky: trvale ke koupi v obchodě Casa něco, Havelské náměstí mezi Chez Marcel a Detailem, v sobotu asi do jedný dvou otevřeno, výbornej prštu, i ho uměj krájet, než nakrájí, dostanoš lavazzu piccolo. -
« Re: creed II. - beer - Kuku moudra
Přesně. Výroků podobných mám celá stáda. zapisuju si je do speciálního sešitku (dárek od Heinricha k cestě do berlína za nákupem bot), na kterém je jeho neumělým písmem napsáno "Cestovní deník". Na zadní straně kopie inzerát MB v provedení smaolepka (Herrscher uber Raum und zeit")uvnitř to samé, jen Blaue Angel. Je zapotřebí se zase někde ztrapnit? Stačí vytáhnout z kabelky cestovní deník a hned je smích/řev na světě. -
« Re: creed II. - beer
Pobavil...rovnováha...like it. Vyplula mikropříhoda...Kuku (tetrachlór, audi, abúzace), ještě když vykaly spolu...vedly debatu o pojmu spravedlnost. Jagu mektá: "Víte, já jsem zrozenec Vah..." Kuku (zvrátí do sebe dvě deci na jeden zátah, polkne a zpíchne do jagu prst): "To - je Váš problém."