Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:12

« Re: Medard III

za 3 min to přejde :-) ...Hapu Bar ... na Jiřáku, v ulici jež neznám její jméno, je bar dvou studentů ... (student & studentka) ... míchaj dokonalý drinky ... aby taky ne, jsou z mediny :-))) ...oblečení silně leisure, off-road vhodno zaparkovat dostatečně daleko, bike může stát před vchodem :-))
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:11

« Telecom?

Bill?
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:10

« Miluji

..všechny barvy lidského hlasu! Se poseru! Blbý a navíc ještě vykradený (portugalsko 1996).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:08

Lenka ne Smichow...Lenka v Oscar, roh Myslíkovky a Křemencovky. Výhoda: zavoláš, přijde v neděli nebo v sobotu, kdy tam záruka nejen soukromí, ale i metro dezertů...a nikde žádná Darinka.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:07

ponjala :-) *, bych si docela zahovořila rusky! Už dlouho nemluvila! zavolám Jůle...ta, co mě vodku pít učila.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:06

máme kliku ... objednáváme se na čas, kdy tam ksichti nejsou. Dá se to vychytat :-), ale ten Smichow se mi líbí čím dál tím víc ... metrodezert ... hmm.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:05

Srdce mi krvácí, když to slyším. Nevzpomněla jsem si na ní vůbec. Ale znám.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:04

š = ě, před tím vypadlo "v" ...ta štupartská :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:03

Neznám ho...jen z dočetu. Moc v těhle věcech nejedu. Za těmahle lidma se stahuje dost ksichtů, který člověk vidět nemusí...slyšet už vůbec ne. Nechci sedět v helmě a poslouchat duševní impotentky typu...nechi bejt zlá a jmenovat...prostě ňáký krávy. Jdu k Lence v sobotu, když tam nkdo není, vaří mi kafe a kupuje sendviče a metro dezert a oslovuje mě * nebo čubko...deep relax.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:03

škoda jako škoda ... ne jako Škoda :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:02

ano, jinou(né), ale ta je taky charakteristická. Teď ty jiné: "mít v kapse pšt dolarů, tři dám na reklamu" ... "můžete mít model T v jakékoli barvě ... pokud to bude černá" :-)) ... to je přece revoluční i teď ... tehdy moc lidí nechápalo ... škoda jejich! škoda naše!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:59

« Re: Just ...logistika

Ještě deset minut. Těším.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:59

« Re: Čichačství - netopýrství

1:1 ... neponjal :-) ...Hapu Bar - vysvětlení :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:58

Že jako nevím, co to je Hapubar :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:58

« Re: Just ...logistika

kolem 23:00 málokdo chápe moje ftipy ... do 15 min to přejde :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:57

Myslím, že jestli vidí to, co mu s tím jeho werbungem páchaj teď, tak rotuje v rakvi v solidních obrátkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:56

what is eeeh ? ... BTW ... dneska měla vidět Jamese. Sedící Malé Štupartské s dvěma hair-kreativci před svým byrem ... byl pln skvělé, optimistické nálady ... je to frajer :-) ... v dobrém slova smylu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:56

Nevím, kterou máš konkrétně na mysli, ale moje oblíbená Heinrichova Fordova věta je: Vždycky jsem pečlivě prostudoval každou nabídku, kterou jsem dostal. Mohla to být ona...etc. Nebo jsi myslel jinou?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:54

« Re: Čichačství - netopýrství

Taky ftip...abys jako viděl, že ta ekonomie mi není zcela cizí!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  22:54

F.O.R.D. ... byl můj případ :-( ... ale nezanevřel! To ani nejde zanevřít na značku člověka, který měl ve werbungu dost jasno... zná přeci proslulou větu Henriho. ??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…