Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Medard III
Do 27 jsem neuměla Rusky větu. O "davaj stakan vodky" jsem se domnívala, že zanmená "dej mi stakan vodky"...pak Natalija...a totální neschopnost mojí rodiny a odpírání mi poslušnosti (dva měsíce jsem si s otcem vyměňovala v dopisech "pošli mi rusko-českej slovník" x "na co potřebuješ rusko-českej slovník, jsi v Německu", až slovníku nebylo zapotřebí) mě vyučily jazyku. Bylo to skvělé! Zábavné, zadarmo a stoprocentně funkční metoda. Někdy mi to chybí, ta Rj. -
za 3 min to přejde :-) ...Hapu Bar ... na Jiřáku, v ulici jež neznám její jméno, je bar dvou studentů ... (student & studentka) ... míchaj dokonalý drinky ... aby taky ne, jsou z mediny :-))) ...oblečení silně leisure, off-road vhodno zaparkovat dostatečně daleko, bike může stát před vchodem :-)) -
Neznám ho...jen z dočetu. Moc v těhle věcech nejedu. Za těmahle lidma se stahuje dost ksichtů, který člověk vidět nemusí...slyšet už vůbec ne. Nechci sedět v helmě a poslouchat duševní impotentky typu...nechi bejt zlá a jmenovat...prostě ňáký krávy. Jdu k Lence v sobotu, když tam nkdo není, vaří mi kafe a kupuje sendviče a metro dezert a oslovuje mě * nebo čubko...deep relax. -
ano, jinou(né), ale ta je taky charakteristická. Teď ty jiné: "mít v kapse pšt dolarů, tři dám na reklamu" ... "můžete mít model T v jakékoli barvě ... pokud to bude černá" :-)) ... to je přece revoluční i teď ... tehdy moc lidí nechápalo ... škoda jejich! škoda naše!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!