Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Medard III - London Belfast and Berlin
Z poslední školy jsem vylezla loni v lednu...UK - mezinárodní právo, US - psychologie (taková speciální, okrajová) a mezinárodní vztahy, Hebrew University Jerusalem - Close East. Berlin byla taková konečná...rozlučka. Neuměla jsem německy a začala jsem z toho mít mindráky. -
« Re: Medard III
Víš, z čeho jsem byla úplně paf? Natál mi vyprávěla o svejch kamrádech a ukazovala mi je na fotkách a tak...a já, co furt musím všechno vědět o každým osudu, jsem se jí ptala - a co dělá tenhle a co dělá tenhle? A ona: Já nevím. A já: Jak - nevím?...prostě to něvěděla. Říkala mi, že se na to nikdy neptaj, že je společnesky přípustnější mluvit při jídle o rakovině rekta ve stádiu metastáz, než se ptát na to, co dělaj lidi, se kterejma sedíš u stolu (nebo znáš leta). Jiní, divní, zvláštní. -
« Re: Medard III - London Belfast and Berlin
Driveee, to bylo úžasný...neuvěřitelný. Stipendium Bundeskanclrsamtu na studium německého jazyka...ani Golda Meyrová nebyla tak štědrá, jako kancléř Zelí...fantastická škola, učtielé, Berlín, spolužáci ze všech koutů světa...pěkné rozloučení se stipendii...for good.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!