Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:49

« Re: Medard III - Boxing day

i přes oko. Bankovní účty ... co je nejasné ? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:48

« Re: Telecom

Jo, jen dotaz...když dlouho nic nešlo...ale to jen Drivee zahlcen obvyklou přesilovkou jagu příspěvků.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:48

« Re: Medard III

absolutně ... znám, z jiné části světa, znám. Je mi smutno... trochu....trochu dost. Hluboká pravda... vrývá se do mozku nesmazatelným způsobem. Smutno.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:46

Tentokrát ne domněnka, ale 100% jistota: chápu! Drive není ten typ, co se bude užírat kvůli daním. Drive není ten typ, co se bude vůbec kdy užírat. That´s why we love him.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:44

Černé pásky přes oko! Korzár Marten. Bankovní účty? Zajímavá novinka, o které mi není nic známo :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:43

... už sice 15 min dávno v tahu, ale dělám si srandu ... zdaleka to nebreu tak vážně, jak by to mohlo nezasvěcenému přijít na um ... Ty ale jistě chápeš. Bo mě znáš už nejaký ten týden ... and more.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:42

Přesto pro ně mnohem více pochopení - jde-li to, resp. tolerance než dřív, díky Natal. Mikro: Stály na balkóně ve škole, kouřily a koukaly na Check Point Charlie...jel jaguar. Nat: Jaguar. Jagu: Ale starej. Nat: jaguar vsjegda jaguar.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:40

« Re: Medard III - London Belfast and Berlin

Z poslední školy jsem vylezla loni v lednu...UK - mezinárodní právo, US - psychologie (taková speciální, okrajová) a mezinárodní vztahy, Hebrew University Jerusalem - Close East. Berlin byla taková konečná...rozlučka. Neuměla jsem německy a začala jsem z toho mít mindráky.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:40

pokud nepovažuješ bankovní účty za součást praxe/reality (jejich debetní stranu)... tak ne :-) ... skřípění zubů, česneková pasta, zástavy na půl žerdi, černé obleky, černé košilem černé kravaty, černé pásky. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:35

A to má nějakou podobu v praxi? Jako že někam musíš jít, s někým mluvit? Nebor prostě jen skřípání česnekem v zubech - z principu?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:35

rusové.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:34

« Re: Bill?

Telecom?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:34

Víš, z čeho jsem byla úplně paf? Natál mi vyprávěla o svejch kamrádech a ukazovala mi je na fotkách a tak...a já, co furt musím všechno vědět o každým osudu, jsem se jí ptala - a co dělá tenhle a co dělá tenhle? A ona: Já nevím. A já: Jak - nevím?...prostě to něvěděla. Říkala mi, že se na to nikdy neptaj, že je společnesky přípustnější mluvit při jídle o rakovině rekta ve stádiu metastáz, než se ptát na to, co dělaj lidi, se kterejma sedíš u stolu (nebo znáš leta). Jiní, divní, zvláštní.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:33

at 27 in school ? ... pamatuji, že UK, který obor(y)? (DAI)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:31

Driveee, to bylo úžasný...neuvěřitelný. Stipendium Bundeskanclrsamtu na studium německého jazyka...ani Golda Meyrová nebyla tak štědrá, jako kancléř Zelí...fantastická škola, učtielé, Berlín, spolužáci ze všech koutů světa...pěkné rozloučení se stipendii...for good.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:28

« Re: Medard III - Hapu drink list

Hrabal to prostě uměl! ... zítra den smutku a žalu, ztráta snů a iluzí... zítra den daní! :-(( ... z příjmu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:26

rusové jsou zvláštní lidé ... určitě ne těžký, ale drahý ano (uvidíme)... Yuri a spol jsou zvlášní nadruhou ... prostě divní! ... nelze se ptát, není lepší ani vědět ... jsou prostě jiní. Zvláštní. Divní.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:24

« Re: Medard III - Hapu drink list

Pokud podobný list vypadne z běžného muže, říkám: "To zas bude v álejích nablito". Pokud vypadne z titanového muže, říkám: "Co tě zejtra čeká?" (DAI).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:24

« Re: Miluji - vysvěltení

aha ... už došlo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  23:23

:-) dva měsíce na "výletě" v dojtšlandu (moc pěkný slovo :-) ) v Berlíně a okolí s výukou ruštiny :-)) ... to je skvostný!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…