Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Než to dojde
...tak trochu chlouby: hlubší studium biků neproběhlo...jen dálkové...ale normálně už poznávám! Poznávám různé! A dokonce se mi podařilo se při tom poznávání zatím ani jednou nevybourat. Bohužel na starý kolena zjišťuju, že mi začínaj připadat - krásný! "Ty se musíš hned všeho chytit, jak blbec," slýchávala často doma. Asi to bude pravda. -
« Re: Než to dojde - došlo
Ano, již jsem ve fetišárnách (včera na cestě Prg-Pils-Prg stavěla u PĚTI) pokukovala, mé vnitřní dítě volalo "kup si Jagu, kup si, doplň pojízdnou Expo knihovnu"....odolávala...Zejtra Agip to jistí. Staff předvedl mimořádnou bystrost ...když viděli, jak se dívám na YMH, kroužili a říkali: "Ty si chceš koupit motorku?" Na to, co si kdo chce koupit, maj čuch, to se musí nechat. Je to taky jedna z mála věcí, která je doopravdy zajímá.
-
« Re: Medard III - Boxing day
Jak někdo řekne "debetní strana" a přihodí pár závorek a lomítek, kol mozgu rozprostře se plenta kvalit solidní plachtoviny...Mordechaj nade mnou kdysi dávno lomil hůl...že prej největší gap mezi schopností vydělat peníze a jejich skutečným vlastnictvím - což mě nijak zvlášť netrápí. Benzín, holič, dior, knížky, inzeráty, dárky, sem tam něco česneku. A happy jagu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!