Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Odskok
hahá ... zlom na sloupce, zalamování vůbec populární disciplína, DTP, CMYK, pantonka, osvit, layout, scan pérovek ... málokdo chápe, že to musí mít 600 DPi a velikost tiskové podoby ... pak ty kostrbatý podpisy mocných ... ideálně uložený v TIFFu ... :-)). -
« Odskok
Nerada, ale musím odskočit. Jdu dávat přednášku (dost populární, už jsem jí držela asi 700x) o funkčnosti v grafice. Zvěrstva, zvěrstva, hrůza. Drahouškové navíc uražený, že je srážím v rozletu. Kdyby si občas třeba aspoň přečetli nějakej časopis a zapřemejšleli, že to asi není náhoda, že existuje něco jako zlom na sloupce. -
« čas ideálů - čas iluzí
poznatek: ...je třeba tvořit hodnoty a nadhodnoty tak, aby měl Sandemann stále víc ... víc pro "sběratele razítek" ... to je náš příspěvek charitě. A až nás pak sundá první infarkt, připíchnem na hruď metály ... z čokoládovejch koleček s tím zlatým staniolem ... a vyrazíme za Sandemannem zúčtovat. O úspěchu takové mise si nedělám iluze. A proto CARPE DIEM! -
« FÚ
Letos se mi podařilo daně odeslat jen snad o den pozdějc...přesto jsou nějaký kyselý...zasedlý na Jagu. Teď potřebovala bezdlužnost, ty * jsou už propojený, vyhrabali na mě úplně všechny pokuty za rychlost a zákazy vjezdu a parkování...platila jsem jako mourovatý kugár!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!