Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:59

« Byly tu - a nejsou,

tak kde jsou, místo je prázdné, tichý klín...kde jsou příspvěky, co jsem teď napsala? *!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:53

« Re: voice of heart

myslím
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:49

« Re: Staff a Porsche - buchty (k jídlu)

Otec vaří i peče. Včera upekl buchty (radost), bohužel do nich vepchal kunratické jahody (považuju za zvěrstvo vařit jahody).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:49

« Re: fetišárny

Motohouse lepší Motocyklu. Čtivější, lépe zalomen, grafické provedení dostatečné :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:48

« Re: 20....11....13

To myslíš ofrouďáky? Měla jsem to ještě před ofroudovým záchvatem. Ne, blbě...tohle není záchvat...to je prostě hlas srdce! (Cha, když mi Mordechaj zakazoval Expo, tak jsem mu po 14 dnech logického argumentování řekla: "Víš co? To nevysvětluj mě. To řekni mému SRDCI!!!")
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:47

« Re: Staff a Porsche II - čas iluzí a snů

Tak jim ho neber, dyť je konec školního roku, začínaj prázdniny :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:45

« Re: Staff a Porsche II

Voni seděj v kuchyni a bavěj se o tom, jaký to bylo jet tím porschem a jaký by to bylo v něwm jezdit jako normálně! Auau.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:43

« Re: Staff a Porsche

...otec dělá jahodový buchty ? ... bublaninu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:40

...už vím, co bude příští týden na všech osobních nástěnkách. A co bude mejlama lítat na všecny strany.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:38

je to tam! ... vnímání cesty jako cíle se projevuje u dvou skupin. Jednu už znáš a druhou jsi teď poznala.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:38

"ve věci proč jezdil jeremenkovou tam a zpátky" - hahááá! Čím se budu dusit dneska? Otcova jahodová buchta poslouží jistě dobře!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:35

:-))) zase ty muka obraznosti tady ... fronta a následné pózování ... Skutečný majitel pak obdrží několik obsílek z DI ... ve věci vysvětlení proč jezdil jeremenkovou nahoru a dolu závratnou rychlostí, zejména pak tam, kde max rychlost omezena na 40 ... to pak bude bauchšmercn i u šoféra :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:31

Jééé, ahoj, Drive. Já jen vlítla podělit se o Porschové obrazy. "Cesta může..." - je to tam, je to v mém vnitřním dítěti, akorát jsem netušila, že to má co do činění s motorkářstvím. Tak to prostě cejtím! P.S. Ráno v trafice koupila časopis Motocykl. Ostatní neměli. To až u fetišárny.
  • 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:28

« Staff a Porsche

Obázek z Hotelu Protěž: po chodbách se motá staff - ale jinak, než jindy. Drží se za břicha a jsou zelení a sténají.Why? Jedné naší slečny kamarád přijel ukázat (půjčené) Porsche. zajímavý zvuk motoru vylákal mě z kobky - před domem porsche s frajerem, nebylo na něj vidět, jak obsypáno zvědavci. Všichni si vystáli frontu, aby je svezl Jeremenkovou třídou a po nábřeží. Pak proběhlo individuální focení se strojem. Fotografickej kroužek, ten se holt nezapře.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:27

... to je názor hodný motorkářky !
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:24

I Cesta může být cíl :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  13:04

...taky cil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  12:43

To je má soukromá soutěž - cíl min 2 témata v Top 20....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  11:31

« Re: Odskok

nic... to byl jen odskok... už mi dneska trochu hrabe. Sandemann, Hapu, a tak...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  11:17

« Re: HDP

sure. PL.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…