Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: 20....11....13
To myslíš ofrouďáky? Měla jsem to ještě před ofroudovým záchvatem. Ne, blbě...tohle není záchvat...to je prostě hlas srdce! (Cha, když mi Mordechaj zakazoval Expo, tak jsem mu po 14 dnech logického argumentování řekla: "Víš co? To nevysvětluj mě. To řekni mému SRDCI!!!") -
« Re: Staff a Porsche
:-))) zase ty muka obraznosti tady ... fronta a následné pózování ... Skutečný majitel pak obdrží několik obsílek z DI ... ve věci vysvětlení proč jezdil jeremenkovou nahoru a dolu závratnou rychlostí, zejména pak tam, kde max rychlost omezena na 40 ... to pak bude bauchšmercn i u šoféra :-) -
« Re: 20....11....13
Jééé, ahoj, Drive. Já jen vlítla podělit se o Porschové obrazy. "Cesta může..." - je to tam, je to v mém vnitřním dítěti, akorát jsem netušila, že to má co do činění s motorkářstvím. Tak to prostě cejtím! P.S. Ráno v trafice koupila časopis Motocykl. Ostatní neměli. To až u fetišárny. -
« Staff a Porsche
Obázek z Hotelu Protěž: po chodbách se motá staff - ale jinak, než jindy. Drží se za břicha a jsou zelení a sténají.Why? Jedné naší slečny kamarád přijel ukázat (půjčené) Porsche. zajímavý zvuk motoru vylákal mě z kobky - před domem porsche s frajerem, nebylo na něj vidět, jak obsypáno zvědavci. Všichni si vystáli frontu, aby je svezl Jeremenkovou třídou a po nábřeží. Pak proběhlo individuální focení se strojem. Fotografickej kroužek, ten se holt nezapře.