Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

30.06.01  00:00

« Re: Dainese u přepážek

No, takže to máme další lahev vypluvší. Jsem strašně zvědavá na popis toho...tý vazby.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Přemejšlím,

hmm ... myslím, že už vědí "co s tím" ... moc rád bych se mýlil ... pro Jagu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Geschenken

jen lituju, že jsi se mě nezeptal...chtěla jsem Ti před časem napsat do hlavičky - What´s your sign - you´re scorpio... Ale nechtěla se ptát, protože s Tebou se musí s otázkama, některejma otázkama, velmi opatrně.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Dainese u přepážek

navíc, pro studium prospěšné, proběhnou komparační testy v různých částech starého kontinentu.
  • « 00 Reagovat !

foto

No, já to zase nějak kór neberu. Nový gumy bych si musela koupit tak jako tak, věšet se kvůli tomu nebudu. Což ovšem neznamená, že nebudu vrčet, mručet a škrábat.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Dainese u přepážek - hot list

máš ho?
  • « 00 Reagovat !

foto

No, já to zase nějak kór neberu. Nový gumy bych si musela koupit tak jako tak, věšet se kvůli tomu nebudu. Což ovšem neznamená, že nebudu vrčet, mručet a škrábat. Když přes to tzv. "nepojede loď", tak nic, no. Což samořejmě bude až ve chvíli, kdy vyčerpám všechny zbraně a zmučím úplně každýho, čistě ze sportu.
  • « 00 Reagovat !

foto

:-))) já vím, že to věděla.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Dainese u přepážek - hot list

Sure. In my head.
  • « 00 Reagovat !

foto

... v moravské metropoli "přes to vlak nejede" ... dost populární :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

Umsívám...na to není ikona.
  • 00 Reagovat !

foto

« PL

next week ... navrhuji se více věnovat frekvencím PL. Agree?
  • « 00 Reagovat !

foto

same here
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Přemejšlím, - boat

No, když jsem volila, kterou z těch verzí adoptuju, adoptovala jsem loď. Protože vlak jezdí, ale loď ne. Protože si vždycky představuju lod, mamutí loď na souši, jak si tu šine lesem.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: PL - nevýhoda

Jediný, co mě na PL v minulé formě vadí, že zmizej. Že se k nim nejde vrátit...že není možnost vzít si napodruhý to, co napoprvé unikne. Že se k tomu nemůžu prostě utýct!
  • 00 Reagovat !

foto

« Lahvičky

Lavhičky jsou zelené a já si z nich udělám takový sklípek.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: PL - nevýhoda

:-)) taky utíká :-) ... zmínila jsi možnost, kde to snad zůstává ... vyzkoušíš(me) ?
  • 00 Reagovat !

foto

« Banner

zase přemejšelní, zase bannery...Nokia klub nabízí "orázkové" smsky. Korektury, ty jsou mrcha.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Lahvičky

ty lahvičky ?
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Banner

korektury jsou strašná mrcha ... i osvit někdy ... DTPákova smrt ... i na hodně kvalitních monitorech ... však ví ... určitě zná :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…