Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Přizdisráčství - kusadla umdlévají na klávesnici - čína
A pak ta cesta! Zase mi vylejou do kufru kanystr vína, jako vždycky a celý auto bude plný výparů a policajti podezřívaví...pes bude loudit jabka na koňovi...pak půjde loudit mrkev ke kozám, v domnění, že to jsou koně...ty ho potrkaj...otec bude hysterickej...bude zejtra teda vedro, Drive? Ať vím, na co se duševně připravit...dalšího. -
« Re: Přizdisráčství - dobré ráno s jagu otcem
Vstanu vzteklá v sedm, v kuchyni otec, oblečenej a obutej, nervní jak prase, buldoka škrtícího se na udidle, bubnuje prstama do stolu a kouká se v intervalu dvou sekund na hodiny, když nekouká, kontroluje a znovu přepočítává zavazadla! pak bude scéna kvůli potravinovýmu koši! Já ho nekoupila! -
« Re: Přizdisráčství - kusadla umdlévají na klávesnici
To slovo...zítřek...to mě donutilo polknout naprázdno, jak to dělají postavičky v kreslených filmech - takový to vajíčko, jak jim projede krkem! Víš, co se tady bude zejtra dít? Ufo bude chodit od PĚTI od rána do mojí cely a co čtvrt hodiny říkat: "jaguaro, není už čas? Nebudou už ty silnice plný? Něměla bys už vstávat? Já to nechci vidět, to bude Čína" a podobně.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!