Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:44

« Re: No, hurá. -

Strašný je to, že je slaboch a není schopnej se k ničemu postavit čelem! Všichni ho pořád jenom litujou, jak to má těžký. Potřeboval by na držku. Nechápu, jak může bejt takovej člověk můj best friend! Asi to bude tím, že není důležitý, co si o někom člověk myslí, ale co k němu cejtí.
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:43

« Bill ? Telecom ?

???
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:42

« Re: zpravodajství ... II

agree! a knoblauch! Vyhodila jsem dneska takřka všechno, co jsme doma měli - dá se řícit, že jsem si schovla jen Rose´s lime jucie a knobaluch!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:41

akce :-) ... děsivej (i na poměry Taiwanu) počítač za 1100 DM v kšeftě na levný žrádlo :-) ... no měl jich tam pěknou kupu!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:38

absolutní souhlas! ... doplním: a knoblauch! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:36

« Re: No, hurá. - Slapy & relax

...100% souhlas ... jezdím tam poměrně dost často, takový to místo nad Rabyní ... "vyhlídka" ... cesta = biker´s paradise!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:36

« Re: Oprava - igelitky

A ještě jedna poznámka - ta chytře volená zábalová igelita (ta taky v barvě silniční šedi) - spolehlivě učiní neviditelným a ochrání před nepovolanýma rukama - i na Smichow!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:35

Ty kraviny rozličný jsou vždycky "akce". Pokaždá něco jinýho - co se zrovna na Thaiwanu naskytne. Asi to má dávat pocit, že to je normální obchod, ne diskont. Vždycky to koupěj, všechno. Že to je výhodný :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:34

« Re: No, hurá. - "dobrovolný program"

..."dobrovolný program domácího vězení" ... to je strašný, toho chlapa je mi fakt líto ... to je strašný :-(( ...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:32

:-))))) Dělat někomu radost, kontaktní čočky, bazény, Cesta a čertoviny jsou jedny z nejlepších věcí na světě :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:31

... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:30

« Re: No, hurá. - Slapy

No, vzhledem k tomu, že podstupuje dobrovolný program domácího vězení, které se zrovna na Slapech nenachází, asi to nebyl on. BTW Slapy - jagu miluje Slapy. Hlavně tu cestu tam teda. Když mi hrabe, jedu se projet na Slapy a zpátky. Nic, co je tak blízko od centra není tak skvělý jako cesta na Slapy. Cestou na slapy mám vždycky jednu ruku dlouho. U hráze si dám hnusnou klobásu a limonádu a zase jedu zpátky.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:29

Úzkej sortiment ... tam to asi v tom bude, ale optimalizace nákladů ... neřekl bych ... krom základních potravin tam měl dost totálních blbostí z oblasti spotřební elektroniky strašlivé kvality ... to snad ani průměrnej němec nemůže koupit ... i když, jak jsem některý viděl, tak asi jo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:27

Vždycky to je v tom, kdo co dává komu. Ta taštička...byla úžasná. Přesně, 100%, dokonalý.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:25

:-)) ...Ty mi jí děláš pořád!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:24

« Re: No, hurá.

ano, silniční šedi ... ale pochybuji, že by se zrovna pohyboval na trase Slapy - Praha :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:23

Asi netřeba rozbírat, reakce si dovedeš dobře představit, ale ještě jednou...dík!!! Udělal jsi mi děsnou radost.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:22

fascinují mě různé úhly vnímání věcí. Naprosto obyčejná věc může pobavit, velmi neobyčejná věc může k smrti unudit.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:22

Úzkej srotiment ... v tom to je. Optimalizuje náklady :-) - BTW pokladní v těhle sámoškách patřej k nejlíp placenejm řadovejm profesím v Teutónii. Uměj ty kódy nazpaměť.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:19

« Re: No, hurá.

Ježíš, zrovna dneska jsme se o tom bavili s Heinrichem! Že nejhroší tady je krz motorky to, že na ně lidi nejsou zvyklí, a protože nejsou zároveň zvyklí dívat se do zpětnejch zrcátek, sejmou bikera ani nevědí jak! (BTW - doufám, že to nebyl Heínrich, ten panáček ve 105! Jestli byla v barvě silniční šedi, je to dost pravděpodobný :-)).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…