Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: No, hurá. - Slapy & relax
To místo znám! Tam se kochám! A taky znám jedno úplně tajný místo na Slapech, byla jsem se tam podívat s Expem hned co jsem ho koupila (s jiným se tam jet nedá), lost paradise asi kilometr vzdušnou čarou od hráze, tam jsem už řešila nejedno peklo. -
« Re: No, hurá. -
Strašný je to, že je slaboch a není schopnej se k ničemu postavit čelem! Všichni ho pořád jenom litujou, jak to má těžký. Potřeboval by na držku. Nechápu, jak může bejt takovej člověk můj best friend! Asi to bude tím, že není důležitý, co si o někom člověk myslí, ale co k němu cejtí. -
« Re: No, hurá. - Slapy
No, vzhledem k tomu, že podstupuje dobrovolný program domácího vězení, které se zrovna na Slapech nenachází, asi to nebyl on. BTW Slapy - jagu miluje Slapy. Hlavně tu cestu tam teda. Když mi hrabe, jedu se projet na Slapy a zpátky. Nic, co je tak blízko od centra není tak skvělý jako cesta na Slapy. Cestou na slapy mám vždycky jednu ruku dlouho. U hráze si dám hnusnou klobásu a limonádu a zase jedu zpátky. -
« Re: zpravodajství ... II
Úzkej sortiment ... tam to asi v tom bude, ale optimalizace nákladů ... neřekl bych ... krom základních potravin tam měl dost totálních blbostí z oblasti spotřební elektroniky strašlivé kvality ... to snad ani průměrnej němec nemůže koupit ... i když, jak jsem některý viděl, tak asi jo :-)