Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:10

« Re: No, hurá. - Slapy & relax & přesdržka

radši ani představovat nechci ... a nebudu ... brrrr.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:09

« Re: No, hurá. - Slapy & relax

Ne, nedělá u mě...chvíli dělal, ale nešlo to.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:08

« Re: umělá inteligence ... existuje

Zkus, vřele doporučuji! Americkej DJ to taky rozbalí. Ad stanice ... taky nevzpomínám. Zkus nastavení kroků ladicích frekvencí ... jde-li to.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:07

« Re: No, hurá. - Slapy & relax & přesdržka

Kdybys to viděl! to si nedovedeš představit! A to Tovjí fantazii teda doopravdy nepodceňuju! Ta ženská se vymyká všem normám semetrik, hysterek a tyranek! Jen co o tom mluvím, tak se mi hrne krev do hlavy! Ona třeba jde k zubaři nebo k holiči a on musí jet přes celou Prahu z práce, vyzvednou jí, odvézt, počkat, odvézt zpátky - ona nemůže jet metrem, protože jsou tam oškliví lidé! A celou cestu vzdychá a shcovává se za noviny, aby nikdo neviděl, že princezna (která sam ještě nevidělala halíř) jede škodovkou! A kdyby jí neodvez, tak scéna, že jí nepodporuje a nedává jí zázemí! Grrrrrr- Gun!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:03

to není smutný, to je krutý! ... to je na přesdržku! Jemu, jí pak máchat v koši ve Vltavě pod Charles bridge. Nebo rovnou defenestrace... by to pořešila. ...BTW on u Tebe dělá ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:03

to není smutný, to je krutý, to je na přesdržku! Jemu, jí pak máchat v koši ve Vltavě pod Charles bridge. Nebo rovnou defenestrace... by to pořešila.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:02

« Re: zpravodajství ... II - nakonec koupěj

No...kvůli jedný knížce, kterou bys asi nečetl, jestli jsi nikdy detektivky nečetl...ale takhle asi jo, takže možná zbytečné doporučovat. A kde to je tak skvěle popsaný, jak to nakonec koupěj. I jiný věci...Dorothy Sayers.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:01

« Re: umělá inteligence ... existuje

Taky mám v CD changeru dosti nesourodou směsku...značně nesourodou. Náhodný výběr ještě nezkoušela, vlastně. Nemám tam kluky japonský, ale americký...vyzkouší se, uvidíme, jak se ukážou. Mimochodem, nemůžu si uvědomit - v Amrice nejsou stanic, který končej sudým číslem, nevíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:00

jistě, why ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:58

Jo, ještě jednou, venčit Heinricha, jakože si uděláme výlet, ale už v Davli jsem to musela otočit, protože zoufalec byl na nervy, aby stih bejt do šesti doma.
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:58

« umělá inteligence ... existuje

... cesta do západní země ... v CD changeru ... zajímavá směs ... Cohen, Cocker, Ramstain, Fugees, Buena Vista SC... zvolen náhodný výběr ... tak dokonalou mixáž jsem už dlouho neslašel ... skoro 3 hodiny se mu to dařilo ... dělaj to dobře ty kluci japonnský :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:56

Byla jsem tam jen dvkarát od začátku dubna...poprvý venčit peklo, teda Expo jsem chtěla říct, podruhý když mi dávali debžové takovou sodu v práci, že jsem "odcházela do Ogilvy" a jela na Slapy. Bohužel se mi zželelo stopaře u Zbraslavi, takže jsem ho vzala, nějakýho puberťáka a odvezla ho až do nějaký zapadlý vísky, čímž se mi zkazilo kochání a pak už byla tma.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:53

Četl jsi někdy nějakou detektivku?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:53

...tam je hodně zapomenutejch rájů ... proto tam jezdím :-) ... ale musíš řešit dost "pekel" ... od začátku dubna.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:51

« Re: No, hurá. -

No, ty, co znám, jsou takový nešťastný. Protože bejt nešťastnej je strašně pohodlný.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:51

« Re: zpravodajství ... II

sure ... vždycky se koupí úplně všechno ... proto existujou nekvalitní věci.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:49

To místo znám! Tam se kochám! A taky znám jedno úplně tajný místo na Slapech, byla jsem se tam podívat s Expem hned co jsem ho koupila (s jiným se tam jet nedá), lost paradise asi kilometr vzdušnou čarou od hráze, tam jsem už řešila nejedno peklo.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:49

« Re: No, hurá. -

... slabost je nepříjemná vlastnost pro toho kdo jí oplývá. Ať vrozená, či vybudovaná. Je to smutný. Pro ty lidi.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:46

« Re: zpravodajství ... II

Voni to koupěj! Nakonec koupěj všechno!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  22:45

« Re: Bill ? Telecom ?

Bill zase sral! Hrabal mi comp tak, že jsem myslela, že je v posledním tažení. Musela jsem ho trochu popoštívat. To je slůvko! To je dobrej humus!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…