Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: cesta do hor
Probíhalo to tak, že nebejt Drivovského ducha, který seděl v zavazadlovém prostoru a říkal "take-it-eas-take-it-easy", zabila jsem je už na Lidický! Ty kecy! Zpívání "ovčácí-čtverácí". Mluvení mi do telefonování přesně tak, jak bylo předestřeno. Buzerace mě za to, že jedu moc rychle, nebo moc pomalu. Přednáška o tom, že jsem negativní. A jedna milá příhoda navrch. -
« Re: umělá inteligence ... existuje
No, nevím...to bych musela do manuálu JBL ...jsem zastánce instinktivních přístupů ke klumprům...a dost nerada bych si to vy-*-ila. Prvně jsem totiž byla unešená, jak to rádio chytí úplně všechno, pak mi bylo divný, že zase ne úplně všechno, pak mi došlo...jen lichý :-) -
« Re: No, hurá. - Slapy & relax & přesdržka
Kdybys to viděl! to si nedovedeš představit! A to Tovjí fantazii teda doopravdy nepodceňuju! Ta ženská se vymyká všem normám semetrik, hysterek a tyranek! Jen co o tom mluvím, tak se mi hrne krev do hlavy! Ona třeba jde k zubaři nebo k holiči a on musí jet přes celou Prahu z práce, vyzvednou jí, odvézt, počkat, odvézt zpátky - ona nemůže jet metrem, protože jsou tam oškliví lidé! A celou cestu vzdychá a shcovává se za noviny, aby nikdo neviděl, že princezna (která sam ještě nevidělala halíř) jede škodovkou! A kdyby jí neodvez, tak scéna, že jí nepodporuje a nedává jí zázemí! Grrrrrr- Gun! -
« Re: umělá inteligence ... existuje
Taky mám v CD changeru dosti nesourodou směsku...značně nesourodou. Náhodný výběr ještě nezkoušela, vlastně. Nemám tam kluky japonský, ale americký...vyzkouší se, uvidíme, jak se ukážou. Mimochodem, nemůžu si uvědomit - v Amrice nejsou stanic, který končej sudým číslem, nevíš? -
« umělá inteligence ... existuje
... cesta do západní země ... v CD changeru ... zajímavá směs ... Cohen, Cocker, Ramstain, Fugees, Buena Vista SC... zvolen náhodný výběr ... tak dokonalou mixáž jsem už dlouho neslašel ... skoro 3 hodiny se mu to dařilo ... dělaj to dobře ty kluci japonnský :-) -
« Re: No, hurá. - Slapy & relax
Byla jsem tam jen dvkarát od začátku dubna...poprvý venčit peklo, teda Expo jsem chtěla říct, podruhý když mi dávali debžové takovou sodu v práci, že jsem "odcházela do Ogilvy" a jela na Slapy. Bohužel se mi zželelo stopaře u Zbraslavi, takže jsem ho vzala, nějakýho puberťáka a odvezla ho až do nějaký zapadlý vísky, čímž se mi zkazilo kochání a pak už byla tma.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!