Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: cesta do hor - III
Tak - teď si představ obrázek. Zničená jagu zastaví před nejlepším, nejdražším hotelem ve Strážným, omluví se důchodcům za muka způsobená cestou Fordem Explorer v kůži s nezávislou klimatizací pro cestující na zadních sedadlech a vyloží 300 zavazadel, nezbytných pro pobyt dvou staříků a jednoho buldočka na horách a vynosí všechno nahoru. Důchodci nesou jen mošničky s placatkma, dalekohled (omluva číslo II, protože ne Svarowski)a šišku uheráku. Hoteliér je uvede do velmi pěkného pokoje s balkónem, TV, satem, výhledem na vyhřívaný, krytý venkovní bazén a koupelnou s masážní sprchou. jagu očekává alespoň dobré slovo. Čeho se jí dostane? To be continued! -
« Re: cesta do hor II
Z neznámého důvodu se ufo zaměřil na motorky. Vždycky, když jsme nějakou potkali, říkal: "A hele, motorkáří mají šibřinky." Bylo pěkně. Velmi pěkně. Jeli jsme 150 kilometrů. Potkali jsem odhadem asi tak 700 motorek. Zkus 700x za sebou slyšet "A hele, motorkáří mají šibřinky" - reakci říkám "kapat na karbid". -
« Re: cesta do hor
Probíhalo to tak, že nebejt Drivovského ducha, který seděl v zavazadlovém prostoru a říkal "take-it-eas-take-it-easy", zabila jsem je už na Lidický! Ty kecy! Zpívání "ovčácí-čtverácí". Mluvení mi do telefonování přesně tak, jak bylo předestřeno. Buzerace mě za to, že jedu moc rychle, nebo moc pomalu. Přednáška o tom, že jsem negativní. A jedna milá příhoda navrch. -
« Re: umělá inteligence ... existuje
No, nevím...to bych musela do manuálu JBL ...jsem zastánce instinktivních přístupů ke klumprům...a dost nerada bych si to vy-*-ila. Prvně jsem totiž byla unešená, jak to rádio chytí úplně všechno, pak mi bylo divný, že zase ne úplně všechno, pak mi došlo...jen lichý :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!