Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: umělá inteligence ... existuje - changer & nápady
Počkej počkej...diktafon...radu potřebuju! Poté, co mi zaměstnanci ukradli třetí a poslední takovej ten předpotopní, vykašlala jsem se na ně, ale už rok si říkám, že ho musím pořídit do auta, zpravidla volám při nápadech Heinrovi nebo někomu, ať mi to zapíše, že řídím...co si mám koupit, ať to nemusím studovat, pls? Malé, praktické etc, parametry znáš. -
« Re: cesta do hor - III
Tak - teď si představ obrázek. Zničená jagu zastaví před nejlepším, nejdražším hotelem ve Strážným, omluví se důchodcům za muka způsobená cestou Fordem Explorer v kůži s nezávislou klimatizací pro cestující na zadních sedadlech a vyloží 300 zavazadel, nezbytných pro pobyt dvou staříků a jednoho buldočka na horách a vynosí všechno nahoru. Důchodci nesou jen mošničky s placatkma, dalekohled (omluva číslo II, protože ne Svarowski)a šišku uheráku. Hoteliér je uvede do velmi pěkného pokoje s balkónem, TV, satem, výhledem na vyhřívaný, krytý venkovní bazén a koupelnou s masážní sprchou. jagu očekává alespoň dobré slovo. Čeho se jí dostane? To be continued! -
« Re: cesta do hor II
Z neznámého důvodu se ufo zaměřil na motorky. Vždycky, když jsme nějakou potkali, říkal: "A hele, motorkáří mají šibřinky." Bylo pěkně. Velmi pěkně. Jeli jsme 150 kilometrů. Potkali jsem odhadem asi tak 700 motorek. Zkus 700x za sebou slyšet "A hele, motorkáří mají šibřinky" - reakci říkám "kapat na karbid".