Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:41

« Re: umělá inteligence ... existuje - changer & nápady

Počkej počkej...diktafon...radu potřebuju! Poté, co mi zaměstnanci ukradli třetí a poslední takovej ten předpotopní, vykašlala jsem se na ně, ale už rok si říkám, že ho musím pořídit do auta, zpravidla volám při nápadech Heinrovi nebo někomu, ať mi to zapíše, že řídím...co si mám koupit, ať to nemusím studovat, pls? Malé, praktické etc, parametry znáš.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:40

« Re: ČERVENÝ TRPASLÍK

...ano byl jsem hypergalakticky neskromný :-)) mea culpa, mea ... často by stačila alespoň hodina denně! ... za týden by to vydalo za jeden pracovní den ... i s lunch timem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:38

« Re: cesta do hor - indispozice

Drivee, CDčko je v autě, přece. Doutníky taky, říkal jsi mi, že to je povinná ofrouďácká výbava :-))
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:36

« Red Dwarf

"jsem typ tvrdého, ostrého astromariňáka"...ha há!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:35

Docela by stačilo od 9:00 do 12:00 :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:35

« Re: cesta do hor

...jen taková chvilková indispozice... :-)) ... hledal CDčko Buena Visty ... dost znavilo, ale našel ... teď zase nemůže najít doutník ... zoufalé!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:34

..."každého bude soudit jeho vlastní já", jo! Řek by "no, jo, no, to je těžký".
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:33

« Re: cesta do hor - III

Tak - teď si představ obrázek. Zničená jagu zastaví před nejlepším, nejdražším hotelem ve Strážným, omluví se důchodcům za muka způsobená cestou Fordem Explorer v kůži s nezávislou klimatizací pro cestující na zadních sedadlech a vyloží 300 zavazadel, nezbytných pro pobyt dvou staříků a jednoho buldočka na horách a vynosí všechno nahoru. Důchodci nesou jen mošničky s placatkma, dalekohled (omluva číslo II, protože ne Svarowski)a šišku uheráku. Hoteliér je uvede do velmi pěkného pokoje s balkónem, TV, satem, výhledem na vyhřívaný, krytý venkovní bazén a koupelnou s masážní sprchou. jagu očekává alespoň dobré slovo. Čeho se jí dostane? To be continued!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:32

..."být naprogramován, aby si nic nepřál, jen sloužit" ... to by byl docela ideální staff (kdyby tak alespoň od 9:00 ... do 18:00) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:30

...měl by se na to dívat Heinrich !
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:28

« Re: umělá inteligence ... existuje - changer & nápady

proto ten changer. Když v autě ticho ... to pak v plné permanenci diktafon ... tzn. žádnej relax.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:28

Též puštěno, ale sleduju na druhým okruhu. Takovýhle věci myslím můžou točit jen v GB. Nebejt Douglas Admas v GB, tak se svět nikdy nedozví, co to je intergalaktický megacloumák.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:26

BTW vs. apropo - Drivee, už odpadáš, že saháš po tomto občerstvovacím slůvku? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:24

« Re: cesta do hor III

Když jsem je vyložila ve Strážným, tak (těsně před tím, než následovala příhoda, kterou popíšu dále), stěžovali si, že ta cesta autem "je k nepřežití". Lidé, co parkovali vedle nás s favoritem, koukali poněkud nechápavě.
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:24

« ČERVENÝ TRPASLÍK

...zajímavá teorie o Troji... :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:23

hahá ... jasně to vidím! ...BTW (resp apropo) Ty a negativní ? ... Ne! Ty velmi, velmi pozitivní!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:22

« Re: umělá inteligence ... existuje

Prakticky ho neposlouchám, děsně mi vaděj ty stupidní moderátoři, co pořád jenom říkaj kolik je hodin, co si zahrajeme, kolik je hodin, co jsme si právě zahráli. Pak též to, co hrají.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:20

« Re: cesta do hor II

Z neznámého důvodu se ufo zaměřil na motorky. Vždycky, když jsme nějakou potkali, říkal: "A hele, motorkáří mají šibřinky." Bylo pěkně. Velmi pěkně. Jeli jsme 150 kilometrů. Potkali jsem odhadem asi tak 700 motorek. Zkus 700x za sebou slyšet "A hele, motorkáří mají šibřinky" - reakci říkám "kapat na karbid".
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:20

« Re: umělá inteligence ... existuje

...pro offrouďáka není rádio postatné ... vpodstatě šílená zbytečnost ... rušivej element ... na to to nejede. Radia vyrvat z aut.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:18

« Re: Lidská inteligence...existuje občas

Zkouším si to omluvit tak, že jsem jako při psaní "nevi" myslela že píšu "neviděla"!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…