Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: jiný věci - terminus-technicus
V tomhle mám slabší historky s ufem. Řidičák dělal někdy v padesáti a auta nejsou jeho oblíbené téma (až na znechucování se nad mými, ohrnování nosu a prohlášení typu "Ry nemáš kouska vkusu. Proč si nekoupíš Rolls-Royce, proboha, to je pořádný auto.") -
« Re: Drive, nehledej.
prostě byl proveden totální úklid ... to je správný, nesrat se s tím! Když už tak už. Čas od času taktéž zavelím k razantnímu "úklidu" nashromážděných blbostí. Je to pro mě povznášející pocit ... takový oprostění se od hmotných statků ... likvidace materialistických sklonů ... povznášející pocit! -
« Re: cesta do hor - III
Pak jsem prchla ke koňovi, ať tam za mnou otec přijde, ale když dlouho nešel, přerušila jsem mazlení s Čokotatrankou a jela do hotelu (asi 800 metrů) v hrůzě, že měl infarkt, nebo něco takovýho. Seděl v apartmá, uraženej, kde se flákám! Na mou otázku, že bych přeci jen ráda byla aspoň půl hodiny s koněm a proč nepřišel a vyrušuje mě, mi bylo řečeno, že přece nepůjde pěšky, když ho tam můžu odvézt a že ho "zbytečně zdržuju". Od čeho, to nespecifikoval. -
« Re: cesta do hor - III
(pokr.). Opravdu bych měla s tou naivitou zvolnit. Dobré slovo? Cha. Otec se zkoumavě rozhlídnul po pokoji, držku nataženou až k zemi, obrátil se na hoteliéra, vzdychnul a řek: "Nooo...něco, hmmm - prostornějšího byste tu neměl?" Málem mi vypadly zuby z pusy! Hoteliérovi taky! "Konternovaně řek, že jen apartmá a můj otec na to (rezignovaně rozhodil rukama), že ať jim to teda ukáže. Vlekla jsem se za tímto procesím se všema věcma a čoklem, "nebýt židovského původu, oněměla bych úžasem", se tomu říká v knihách. Normálně se nechali nastěhovat do aprtmá pro čtyři, s koupelnou asi 20 m2, 12m terasou, obývákem a dvěma ložnicema se slovy (unaveně) "no, tak to už je trochu lepší". Neodvážila sjem se zeptat, kolik to stojí! Drobná poznámka: tento 14 denní pobyt s polopenzí platím nejen za otce, ale i za jeho kamaráda, který je nemajetný. -
« Re: umělá inteligence ... existuje - changer & nápady
používám klasickou kazetu, takovej malej soňák ... typ z hlavy nevím, mrknu a sdělím. Poslední dobou začínám být dokonalý :-)) ... za jízdy timeplannig do Palmu, holení, telefonování ... hrůza, hrůza ... štve mě to. Jedna rada: zavolej si na svoje číslo a namluv do hlasovky :-) -
« Re: umělá inteligence ... existuje - changer & nápady
Počkej počkej...diktafon...radu potřebuju! Poté, co mi zaměstnanci ukradli třetí a poslední takovej ten předpotopní, vykašlala jsem se na ně, ale už rok si říkám, že ho musím pořídit do auta, zpravidla volám při nápadech Heinrovi nebo někomu, ať mi to zapíše, že řídím...co si mám koupit, ať to nemusím studovat, pls? Malé, praktické etc, parametry znáš.