Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  00:00

« Re: cesta do hor - III - čoko

OK! Virtulní kurs ježdění na koni, lekce jedna: uplať kobylu tatrankou, než na ní sedneš.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: jiný věci - terminus-technicus

Auto ... oblíbené téma.
  • 00 Reagovat !

foto

« Cesta do hor - entertainment

Málem by zapadlo "to bys neuhod, co se stalo". Oživím paměť: strašná, pekelná rána.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: jiný věci - terminus-technicus

V tomhle mám slabší historky s ufem. Řidičák dělal někdy v padesáti a auta nejsou jeho oblíbené téma (až na znechucování se nad mými, ohrnování nosu a prohlášení typu "Ry nemáš kouska vkusu. Proč si nekoupíš Rolls-Royce, proboha, to je pořádný auto.")
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Drive, nehledej.

prostě byl proveden totální úklid ... to je správný, nesrat se s tím! Když už tak už. Čas od času taktéž zavelím k razantnímu "úklidu" nashromážděných blbostí. Je to pro mě povznášející pocit ... takový oprostění se od hmotných statků ... likvidace materialistických sklonů ... povznášející pocit!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:57

« Re: cesta do hor - III

Pak jsem prchla ke koňovi, ať tam za mnou otec přijde, ale když dlouho nešel, přerušila jsem mazlení s Čokotatrankou a jela do hotelu (asi 800 metrů) v hrůzě, že měl infarkt, nebo něco takovýho. Seděl v apartmá, uraženej, kde se flákám! Na mou otázku, že bych přeci jen ráda byla aspoň půl hodiny s koněm a proč nepřišel a vyrušuje mě, mi bylo řečeno, že přece nepůjde pěšky, když ho tam můžu odvézt a že ho "zbytečně zdržuju". Od čeho, to nespecifikoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:56

« Re: umělá inteligence ... existuje - changer & nápady

dva mobily ... soukromý s hlasovkou.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:54

:-))) jak říkám barvy ostré! ... prostě příjemný výlet do hor :-) ... nejsem škodolibý, takže :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:51

Nepoužívám voice mail/hlasovku, ze stejných důvodů, proč nepoužívám pracovně e-mail. Je to votrava vybírat. Jinak ale velmi zajímavý nápad :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:49

:-) vidím v ostrých barvách ... stížnosti na horko a zimu najednou, špatné nastupování do vozu, atd, atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:48

(pokr.). Opravdu bych měla s tou naivitou zvolnit. Dobré slovo? Cha. Otec se zkoumavě rozhlídnul po pokoji, držku nataženou až k zemi, obrátil se na hoteliéra, vzdychnul a řek: "Nooo...něco, hmmm - prostornějšího byste tu neměl?" Málem mi vypadly zuby z pusy! Hoteliérovi taky! "Konternovaně řek, že jen apartmá a můj otec na to (rezignovaně rozhodil rukama), že ať jim to teda ukáže. Vlekla jsem se za tímto procesím se všema věcma a čoklem, "nebýt židovského původu, oněměla bych úžasem", se tomu říká v knihách. Normálně se nechali nastěhovat do aprtmá pro čtyři, s koupelnou asi 20 m2, 12m terasou, obývákem a dvěma ložnicema se slovy (unaveně) "no, tak to už je trochu lepší". Neodvážila sjem se zeptat, kolik to stojí! Drobná poznámka: tento 14 denní pobyt s polopenzí platím nejen za otce, ale i za jeho kamaráda, který je nemajetný.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:46

používám klasickou kazetu, takovej malej soňák ... typ z hlavy nevím, mrknu a sdělím. Poslední dobou začínám být dokonalý :-)) ... za jízdy timeplannig do Palmu, holení, telefonování ... hrůza, hrůza ... štve mě to. Jedna rada: zavolej si na svoje číslo a namluv do hlasovky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:41

« Re: cesta do hor - indispozice

:-))) hahá ... to jo, ale hledám záložní ... wie knoblauch system :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:41

Počkej počkej...diktafon...radu potřebuju! Poté, co mi zaměstnanci ukradli třetí a poslední takovej ten předpotopní, vykašlala jsem se na ně, ale už rok si říkám, že ho musím pořídit do auta, zpravidla volám při nápadech Heinrovi nebo někomu, ať mi to zapíše, že řídím...co si mám koupit, ať to nemusím studovat, pls? Malé, praktické etc, parametry znáš.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:40

« Re: ČERVENÝ TRPASLÍK

...ano byl jsem hypergalakticky neskromný :-)) mea culpa, mea ... často by stačila alespoň hodina denně! ... za týden by to vydalo za jeden pracovní den ... i s lunch timem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:38

« Re: cesta do hor - indispozice

Drivee, CDčko je v autě, přece. Doutníky taky, říkal jsi mi, že to je povinná ofrouďácká výbava :-))
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:36

« Red Dwarf

"jsem typ tvrdého, ostrého astromariňáka"...ha há!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:35

Docela by stačilo od 9:00 do 12:00 :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:35

« Re: cesta do hor

...jen taková chvilková indispozice... :-)) ... hledal CDčko Buena Visty ... dost znavilo, ale našel ... teď zase nemůže najít doutník ... zoufalé!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  23:34

..."každého bude soudit jeho vlastní já", jo! Řek by "no, jo, no, to je těžký".
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…