Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Drive, nehledej.
Víš, jakkoliv trpíš pod knutou nedostatku escargotů, mohu Tě utěšit! Poté, co jsem celou plochu 25m2 místnosti, která měl být původně určena jen k tomu, aby se do ní mohly odkládat věci jako jsou pračky, myčky a sutiny koupelny až na úzkou uličku zastavěla pytlema věcí na vyhození (moc jsem se s tím nesrala - a po otcově návratu si to řádně odpykám) tady, tady v jagu domě, není nic! Kafe jsem si takřka musela uvařit z "jedné nezbytnosti", kterou kouzelný mužík položil na nášlap Expa! -
« Re: jiný věci - terminus-technicus
V tomhle mám slabší historky s ufem. Řidičák dělal někdy v padesáti a auta nejsou jeho oblíbené téma (až na znechucování se nad mými, ohrnování nosu a prohlášení typu "Ry nemáš kouska vkusu. Proč si nekoupíš Rolls-Royce, proboha, to je pořádný auto.") -
« Re: Drive, nehledej.
prostě byl proveden totální úklid ... to je správný, nesrat se s tím! Když už tak už. Čas od času taktéž zavelím k razantnímu "úklidu" nashromážděných blbostí. Je to pro mě povznášející pocit ... takový oprostění se od hmotných statků ... likvidace materialistických sklonů ... povznášející pocit! -
« Re: cesta do hor - III
Pak jsem prchla ke koňovi, ať tam za mnou otec přijde, ale když dlouho nešel, přerušila jsem mazlení s Čokotatrankou a jela do hotelu (asi 800 metrů) v hrůzě, že měl infarkt, nebo něco takovýho. Seděl v apartmá, uraženej, kde se flákám! Na mou otázku, že bych přeci jen ráda byla aspoň půl hodiny s koněm a proč nepřišel a vyrušuje mě, mi bylo řečeno, že přece nepůjde pěšky, když ho tam můžu odvézt a že ho "zbytečně zdržuju". Od čeho, to nespecifikoval. -
« Re: cesta do hor - III
(pokr.). Opravdu bych měla s tou naivitou zvolnit. Dobré slovo? Cha. Otec se zkoumavě rozhlídnul po pokoji, držku nataženou až k zemi, obrátil se na hoteliéra, vzdychnul a řek: "Nooo...něco, hmmm - prostornějšího byste tu neměl?" Málem mi vypadly zuby z pusy! Hoteliérovi taky! "Konternovaně řek, že jen apartmá a můj otec na to (rezignovaně rozhodil rukama), že ať jim to teda ukáže. Vlekla jsem se za tímto procesím se všema věcma a čoklem, "nebýt židovského původu, oněměla bych úžasem", se tomu říká v knihách. Normálně se nechali nastěhovat do aprtmá pro čtyři, s koupelnou asi 20 m2, 12m terasou, obývákem a dvěma ložnicema se slovy (unaveně) "no, tak to už je trochu lepší". Neodvážila sjem se zeptat, kolik to stojí! Drobná poznámka: tento 14 denní pobyt s polopenzí platím nejen za otce, ale i za jeho kamaráda, který je nemajetný. -
« Re: umělá inteligence ... existuje - changer & nápady
používám klasickou kazetu, takovej malej soňák ... typ z hlavy nevím, mrknu a sdělím. Poslední dobou začínám být dokonalý :-)) ... za jízdy timeplannig do Palmu, holení, telefonování ... hrůza, hrůza ... štve mě to. Jedna rada: zavolej si na svoje číslo a namluv do hlasovky :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!