Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: jiný věci - terminus-technicus
..."tady" je sledování všech pořadů po skoro celou vysílací dobu na denním pořádku ... pak, když s ním čas od času mluvím, vznáší na mě dotazy typu: ...proč se v Manuelle XY rozešel s AB ... atd. To, že to nevím považuje za nedostatek základního vzdělání a všeobecného rozhledu, když odpovím, že pracující nemá čas sledovat Manuellu, neb jí dávaj někdy po obědě (asi), jsem okamžitě nařčen z nedostatečného se vzdělávání v oblasti kultury ... a vůbec, že jsem nákej divnej, protože tu trovhu času bych tomu věnovat moh ... když vlastně nedělám "ty různý věci", ale JENOM pracuju :-)) ... prostě jsem divnej. -
« Re: jiný věci - terminus-technicus
Háhá, sorry, že se směju, ale jakkoliv to je blbý, je to vtipný :-)) Mě je ještě výtýkáno, že "sama nic nedělám a ještě jsem vzteklá", tomu se dá fakt jen smát. Stranšě mě ale rozčiluje, že ten člověk není tak starej, je prostě jenom demonstrativně senilní. Z pohodlnosti. Že prostě tak vyhnívá a mentálně jde dolů a dolů...ale bohužel ani ne tak přirozeným během věcí, jako spíš tou pasivitou. Grrr. -
« Re: cesta do hor - III - čoko
Můžu naučit, to co umím. Což je pořád víc, než většina lidí na horsovi. Ale nejsem prostě vynikající jezdec. Za důležitější než techniku považuju pochopit některý věci o horsách, který Ti zpravidla žádný placený trenér neřekne a mít je rád. -
« Re: Drive, nehledej.
Víš, jakkoliv trpíš pod knutou nedostatku escargotů, mohu Tě utěšit! Poté, co jsem celou plochu 25m2 místnosti, která měl být původně určena jen k tomu, aby se do ní mohly odkládat věci jako jsou pračky, myčky a sutiny koupelny až na úzkou uličku zastavěla pytlema věcí na vyhození (moc jsem se s tím nesrala - a po otcově návratu si to řádně odpykám) tady, tady v jagu domě, není nic! Kafe jsem si takřka musela uvařit z "jedné nezbytnosti", kterou kouzelný mužík položil na nášlap Expa!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!