Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

02.07.01  00:00

« Drive, nehledej.

Povídám, doutníky jsou v autě. Nebo že by Quick Bill?
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: jiný věci - terminus-technicus

..."tady" je sledování všech pořadů po skoro celou vysílací dobu na denním pořádku ... pak, když s ním čas od času mluvím, vznáší na mě dotazy typu: ...proč se v Manuelle XY rozešel s AB ... atd. To, že to nevím považuje za nedostatek základního vzdělání a všeobecného rozhledu, když odpovím, že pracující nemá čas sledovat Manuellu, neb jí dávaj někdy po obědě (asi), jsem okamžitě nařčen z nedostatečného se vzdělávání v oblasti kultury ... a vůbec, že jsem nákej divnej, protože tu trovhu času bych tomu věnovat moh ... když vlastně nedělám "ty různý věci", ale JENOM pracuju :-)) ... prostě jsem divnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: cesta do hor - III - čoko

Škoda, tajně doufal, že ho to naučíš :-)
  • 00 Reagovat !

foto

« Hola?

Driveeee, se mi tady stejská!
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Cesta do hor IV. - stoupa team

aha, dík za objasnění ... znám nějakého maníka jménem (nickem) stoupa, ale to bude někdo jinej. Barel ropy za dva centy ...hahá... to už je Brentt tak levnej ? :-))))) ... skvělá hláška, v podstatě definice ! ... skvělý!
  • « 00 Reagovat !

foto

Háhá, sorry, že se směju, ale jakkoliv to je blbý, je to vtipný :-)) Mě je ještě výtýkáno, že "sama nic nedělám a ještě jsem vzteklá", tomu se dá fakt jen smát. Stranšě mě ale rozčiluje, že ten člověk není tak starej, je prostě jenom demonstrativně senilní. Z pohodlnosti. Že prostě tak vyhnívá a mentálně jde dolů a dolů...ale bohužel ani ne tak přirozeným během věcí, jako spíš tou pasivitou. Grrr.
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Drive, nehledej.

hledal, našel ... chlapům by se v kobkách nemělo uklízet! ... Bill to zase fláká ... pacholek jeden Gatesů :-) Quicků :-) Escargotů :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

« Re: Hola?

už je to lepší?
  • « 00 Reagovat !

foto

Můžu naučit, to co umím. Což je pořád víc, než většina lidí na horsovi. Ale nejsem prostě vynikající jezdec. Za důležitější než techniku považuju pochopit některý věci o horsách, který Ti zpravidla žádný placený trenér neřekne a mít je rád.
  • « 00 Reagovat !

foto

Escargot...plněný...hmmmm, ňam ňam.
  • « 00 Reagovat !

foto

klidně směj ... mám radost když směješ. A to tohle je jen slabej odvar výživnějších kousků!
  • « 00 Reagovat !

foto

vypadá to tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

vypadá to tak. Co´s s tím urobil?
  • « 00 Reagovat !

foto

...polikám naprázdno ... kritický nedostatek escargotů v krvi se tu vyskytuje! ...Francie ... kterým je to směrem ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

:-)) - hurá, nejsem v tom sama! Pro výživné historky tohoto typu mám jedno speciální velké ušisko, protože bývají zárukou dobrého, hořkého smíchu!
  • « 00 Reagovat !

foto

Já nic, Ty!
  • « 00 Reagovat !

foto

...možná využiji Tvojí nabídku. ještě se k tomu vrátím.
  • « 00 Reagovat !

foto

Víš, jakkoliv trpíš pod knutou nedostatku escargotů, mohu Tě utěšit! Poté, co jsem celou plochu 25m2 místnosti, která měl být původně určena jen k tomu, aby se do ní mohly odkládat věci jako jsou pračky, myčky a sutiny koupelny až na úzkou uličku zastavěla pytlema věcí na vyhození (moc jsem se s tím nesrala - a po otcově návratu si to řádně odpykám) tady, tady v jagu domě, není nic! Kafe jsem si takřka musela uvařit z "jedné nezbytnosti", kterou kouzelný mužík položil na nášlap Expa!
  • « 00 Reagovat !

foto

no, nevím, zdá má moc sahá až k Tvým drátů - ale díky!
  • « 00 Reagovat !

foto

no, nevím, zdá má moc sahá až k Tvým drátům - ale díky!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…