Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: jiný věci - terminus-technicus
haháá! U nás stejný! Jen nepije pivo na váhu a místo Blesku MFD. Nejvíc mě dorazí, když přijdu někdy v nějakou lidskou hodinu domů, kdy je ještě relativně při smyslech (v osm už je tuhej jako nikdo druhej)a místo aby se mnou promluvil, když má pořád řeči, že "s ním ani nepromluvím" a ten člověk celej nervózní, jen co mě formálně pozdraví, prchá do kobky seč mu pivní pupek dovolí, protože "voni teď dávaj JAG". Nebo Jessicu, nebo Step by Step, nebo cokoliv jinýho, co se tak dává v podvěčer v televizi. -
« Re: Cesta do hor IV. - stoupa team
Stoupa je z chatu. Bodrý dělník, co píše rozpočty v excelu a posílá je mailem. Je z Plzně a as far as I know, pracuje rychle, poctivě a dobře. Čiré bláznovství, svěřovat rekonstrukci někomu z internetu? Já myslím, že to je prašť jak uhoď. Na doporučení i bez něj, ze Zlatejch stránek nebo z internetu, nikdy to nebude tak, jak to člověk chce, kdy to člvoěk chce a za kolik by si to představoval. -
« Re: Cesta do hor IV. - stoupa team
Ale zase abych nebyla za takovýho prosťáčka - stoupa dělal pro hodně lidí, co znám z internetu face to face a viděla jsem to, co dělal na vlastní oči a zatím i podmínky, co předložil, vypadaj dobře. Dávala jsem to posoudit věčnému stavebníkovi Mordechajovi, který pravil "to je velmi solidní". Když ten člověk řekne, že je nějaká cena "velmi solidní", znamená to, že kupuje barel ropy za dva centy. -
..."tady" je sledování všech pořadů po skoro celou vysílací dobu na denním pořádku ... pak, když s ním čas od času mluvím, vznáší na mě dotazy typu: ...proč se v Manuelle XY rozešel s AB ... atd. To, že to nevím považuje za nedostatek základního vzdělání a všeobecného rozhledu, když odpovím, že pracující nemá čas sledovat Manuellu, neb jí dávaj někdy po obědě (asi), jsem okamžitě nařčen z nedostatečného se vzdělávání v oblasti kultury ... a vůbec, že jsem nákej divnej, protože tu trovhu času bych tomu věnovat moh ... když vlastně nedělám "ty různý věci", ale JENOM pracuju :-)) ... prostě jsem divnej. -
Háhá, sorry, že se směju, ale jakkoliv to je blbý, je to vtipný :-)) Mě je ještě výtýkáno, že "sama nic nedělám a ještě jsem vzteklá", tomu se dá fakt jen smát. Stranšě mě ale rozčiluje, že ten člověk není tak starej, je prostě jenom demonstrativně senilní. Z pohodlnosti. Že prostě tak vyhnívá a mentálně jde dolů a dolů...ale bohužel ani ne tak přirozeným během věcí, jako spíš tou pasivitou. Grrr. -
« Re: cesta do hor - III - čoko
Můžu naučit, to co umím. Což je pořád víc, než většina lidí na horsovi. Ale nejsem prostě vynikající jezdec. Za důležitější než techniku považuju pochopit některý věci o horsách, který Ti zpravidla žádný placený trenér neřekne a mít je rád.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!